Sneg...bil že kdo na cesti?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
A komu delajo kamere na promet.si portalu?
Ne nobena sem mislil, da je na moji strani kaj narobe pa zgleda, da imajo black oz wite out
grin1.gif
pa na planetu tudi ne delajo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Sem bil sedaj dve uri na cesti in lahko samo povem da tako opevane fulda montero (čisto nove) slabo opravljajo svoje delo in sem razočaran. Snega je cca 15cm nič ali slabo pluženo. Medtem, ko imam na drugem avtu S3 in so v trenutnih razmerah zakon.

Kumho KW23, nekaj najboljšega za v sneg za svojo ceno. obnese se na snegu, ledu, dežju, blatu, u name it
zmaga.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ksz

za vse, ki se pritožujete, da ceste niso sčiščene. to je bilo posneto 15min za tem, ko je plug z soljo letel gor. nemorejo ceste bit kopne pri takem sneženju in takimi temperaturami.
rolleyes-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ne moti me, da so ceste takšne kot so, zaradi mene lahko gredo na cesto, ko bo 15 centi snega. Bo ostalo toliko več časa za zabavo skozi ovinke. Razkuri me pa, ko pravijo, kako hudo delajo... Danes ob 11:30 je v Celju plug videla le Mariborska. Iz Mariborske na obvoznico proti Levcu si komaj zavil, takšen rob je nastal od pluženja, da ne govorim, v kakšnem stanju so bile ostale prometnejše ceste v mestu...

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Sem bil sedaj dve uri na cesti in lahko samo povem da tako opevane fulda montero (čisto nove) slabo opravljajo svoje delo in sem razočaran. Snega je cca 15cm nič ali slabo pluženo. Medtem, ko imam na drugem avtu S3 in so v trenutnih razmerah zakon.

Očitno tale "suhi" sneg le ni tako nedolžen, ker je danes kar veliko ljudi razočaranih nad gumami, ki so na testih sicer bile najboljše. Izgleda, kot da je pod snegom poledenelo.
grims-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Evo zdajle, relacija LJ-Trebnje, ceste zadostno splužene, vozniki popolnoma nepripravljeni. Vsakih par km na odstavnem pasu nekdo montira ketne. Vožnja s 100 km/h ni noben problem, če ne bi bilo na kupe počasnetov. Relacija na juk je polna Švicarjev in Italijanov, ki gredo k svojim rođakom (Italijani večinoma v letnih gumah), posledično je na koncu avtoceste zastoj dolg preko 3 km = 1 ura (pa so po radiu govorili, da zastoja ni več).

Regionalke zlahka 60 in več km/h, lokalne ceste pa vsaj 40, seveda če sploh vidiš, kje gre cesta. Sava Eskimo S3.
cheer.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Evo zdajle, relacija LJ-Trebnje, ceste zadostno splužene, vozniki popolnoma nepripravljeni. Vsakih par km na odstavnem pasu nekdo montira ketne. Vožnja s 100 km/h ni noben problem, če ne bi bilo na kupe počasnetov. Relacija na juk je polna Švicarjev in Italijanov, ki gredo k svojim rođakom (Italijani večinoma v letnih gumah), posledično je na koncu avtoceste zastoj dolg preko 3 km = 1 ura (pa so po radiu govorili, da zastoja ni več).

Regionalke zlahka 60 in več km/h, lokalne ceste pa vsaj 40, seveda če sploh vidiš, kje gre cesta. Sava Eskimo S3.
cheer.gif

Brat je šu dopoldne dol proti Zagrebu in so baje stal 1,5h nekje v koloni v okolici Trebnjega.

So se samo obrnil pa nazaj v LJ
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Vem, da je bilo pred leti, ko je pivo stalo kakih 250 Sit ali malo manj, ena ura s traktorjem po lokalnih cestah (samo pluženje) cca. 5000 sit. Super denar, kot praviš.

A ti kaj veš koliko traktor stane ?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
(zdajle) Otočec: Pogodbenik od občine ni plužil in posipal. Voznico z enomesečnim otrokom je zaneslos ceste v drevo nato pa se je prevrnila v potok.

Ene par jih bo moglo v zapor da dojamejo da je pluzenje odgovornost in ne samo lahek denar mater.

Ja, ampak namesto da bi takega obtožili najhujšega, ker se mu da prilepit, mu policaji dajo plačilca ... Prekršek namesto KD ...
Ali pa najležje možno KD.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Ni problem v pluženju. Problem, je, ker DARSovci ne izločajo kamionov (zdajle sem gledal cestne kamere, pa jih je cel kup, čeprav se sneg seveda oprijemlje cestišča) in ker ni policajev, ki bi vsem tem kamionarjem kasirali. In osebnim z letnimi gumami. Samo od tranzitarjev z letnimi gumami bi danes krepko zaslužili. Vsak drugi je imel letne ...
Par centi snega na cesti ni problem, če ostalo laufa. Ampak pri nas ni ne enega ne drugega.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Zakaj izločit? Zakaj pa ketne ne bi montirali na kakem parkingu in potem naprej?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Zjutraj ob 6h štala na vrhnškem klancu. Za las sva jo zvozila, potem se je najbrž počas zabasal. Vse križm ke po cest kamioni in kombiji.
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.928
113
pri taščici
Sem ob pol dveh popoldne videl kje so plugi KPL.
Po stari zaloški čez fužine se vozijo ŠTIRJE EN ZA DRUGIM- V OBE SMERI!!!.(pločnik posebej s traktorjem PRED NJIMI)
Za tiste ki ne poznate ulice, naj povem da je to mogoče malo širša ulica z enim pasom v vsako smer.
Se pravi dva kamiona bi lahko več kot zadovoljivo opravila delo (en pas hkrati)
Me prav zanima morebitna razlaga kpl ali ostalih odgovornih

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz..

Gorenjci, kakšne imate kej ceste (AC)? So splužene, ali cestarji še niso pršl do vas?
Aja, se je že kdo pelu dans čez šentviški predor? Ura je že 1.pm, pa ni še nikjer javno oznanjeno, da je predor odprt...
bonk.gif

Jaz sem se peljal okoli pol enih
smile-1.gif
...