Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vem da so, ta mi je najbližje in najprimernejše za malega.
Sem ga zadnjič pozabil namazat, pa še ima zdaj očala narisana. Na srečo ni svetle polti, drugače bi ga opeklo.
Bo šel žajfa odkidat jih.
Poglej njegovo sliko z vrha triglava, samo letnica na stolpu ven gleda iz snega... najbrž je nekajmetrov odkidal da je prišel do letnice, ali paj eveter odpihnil....
Zajfa je car, kot kaze (kolikor sem zasledil njegovih objav in clankov po tujih spletnih straneh), ker njegovi solo vzponi presegajo 50% zmoznosti povprecnega slovenskega alpinista ali starejsega pripravnika.
On je najbrž do OŠ naredil najbrž več višincev kot pa kak ljulbjanski alpinist do penzije. (rojen v nekih hribih, kjer je bilo sami okoli mize malo ravnine)
In to je potem lepo še dodatno nabiral, in mu sedaj to ne povzroča nobenih težav
Se spomnim debate o njem iz pred nekaj let... Sedaj nam je dal vetra, da se mu klanjamo...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.