Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Popoldne naj bi snežilo nekako od Postojne/ NM proti severu, samo bodo padavine na V koncu bolj kot ne šibke, Z in SZ pa bo zasipavalo.
Čez noč in jutri čez dan, pa bo dež napredoval proti severu
Recimo LJ bo v dežju enkrat jutri dopoldne, kdaj točno, je pa odvisno od intenzitete padavin.
Eh, Car je pač CAR.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Mal off: močno sneži, cesta zasnežena, mimo mene pa se pripelje poštar na mopedu
A so šefi na pošti totalni retardiranci?
Avstrijci pravijo za Avstrijo. Pri nas na V bo v višinah prav lepo toplo.Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Proti V bo se nižala, tako pravijo Avstrijci. Petek in sobota dež s snegom. Nedelja sneg.
tukajCitat:
Uporabnik pediater pravi:
To itak, da ni meja ravno na nuli. Ampak 1500 oz. 1000 je zelo grda napoved.
Kje najdem to stran, bi pogledal še malo za kraje proti zahodu.
Kje pa ti živiš? Tako pač je, kako pa naj raznosijo pošto? Za posladek ti pa povem, da če v teh razmerah z mopedom padeš in se poškoduješ, moraš za priznanje 100% bolniške poklicati policijo, da ti da kazen, ker nisi vožnje prilagodil razmeram na cesti...Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Mal off: močno sneži, cesta zasnežena, mimo mene pa se pripelje poštar na mopedu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Avstrijci pravijo za Avstrijo. Pri nas na V bo v višinah prav lepo toplo.Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Proti V bo se nižala, tako pravijo Avstrijci. Petek in sobota dež s snegom. Nedelja sneg.
A bi mu ratrak morali dati?Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
samo na tej relaciji sem srečal dva obrnjena avtomobila: eno ženksi je to uspelo prav na razcepu obvoznica-gorenjska (je kar sedela v avtu na prehitevalnem pasu, obrnjena za 180 stopinj in čakala)
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
ksz
Nekaj me zanima... V čem je point, da imajo odgovorni pluge dvignjene, solijo pa na polne? Na cesti pa veliko bolj in manj mokre žlufarce (plundre)... A ni boljše, da potisnejo plundro na stran, pa solijo... Bo cesta 1 2 3 kopna.
Meni nesplužena cesta ni problem, problem pa so seronje, ki si ne upajo peljat več kot pa 20 km/h.
Za popizdit.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
samo na tej relaciji sem srečal dva obrnjena avtomobila: eno ženksi je to uspelo prav na razcepu obvoznica-gorenjska (je kar sedela v avtu na prehitevalnem pasu, obrnjena za 180 stopinj in čakala)
Lol, kaj je pa čakala? Avtovleko, da jo obrne nazaj za pravilno smer vožnje ali je bil avto tako razbit, da ni bil več vozen?