smrt fasizmu...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.548
5.678
113
@snecer na tvojih 65 ali v drugi opciji 100miljonov jih samo 40odpade na ruse!

@turbo komunisti in švabi so se mel tolk radi da so se 43 pogajal med sabo da partizani napadejo angleže če se izkrcajo na jadranu v zameno da jim dajo švabi mir da lah pridejo na oblast

@eazy sram te bilo...da te bere allah kako ga daješ na 2go mesto za titom
smile-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.657
4.047
113
Ravnokar je društvo komunističnih upokojencev na InfoTV, resno zapohana zadeva
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.548
5.678
113
@blackjack pa veš zakaj je prišlo tolk ljudi na titov pogreb? Ker so se hotl prepričat da je zares umrl
hysterical-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
pezda... mal sem preklopu iz fuzbala...

ja fak... zgleda da ga res pohajo, druge razlage ni?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
@blackjack pa veš zakaj je prišlo tolk ljudi na titov pogreb? Ker so se hotl prepričat da je zares umrl
hysterical-1.gif
Kako so pa vedli, da je res v trugi? Kar veliko državnikov je prišlo na pogreb a ne?
1195984-tito-bye-drzavniki.jpg

Priponke

• 1195984-tito-bye-drzavniki.jpg
    1195984-tito-bye-drzavniki.jpg
    41 KB · Ogledi: 84

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Pa pogreb tistega, kateremu se je Rožman posebej zahvalil, da nas je okupiral.
1195998-Mussolini_petacci_pc.jpg

Priponke

• 1195998-Mussolini_petacci_pc.jpg
    1195998-Mussolini_petacci_pc.jpg
    57,6 KB · Ogledi: 84
I

Izbrisan uporabnik #488

Pa tale?
haider17.jpg

Ta je do smrti utrujal našim na okupiranem ozemlju.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
pezda... mal sem preklopu iz fuzbala...

ja fak... zgleda da ga res pohajo, druge razlage ni?

Katastrofa...

Predlagajo ukinitev parlamentarne demokracije, prepoved komentiranja dela vlade, prepoved strank, prepoved volitev, pa ne vemkaj še. Za vse je kriv Janša, afere so samo zaradi medijev, boljšeizbire kot je Pahor ni, predčasne volitve so neustavne itd...

Pomoje gre za kombinacijo senilnosti in demence.

Sicer pa jaz OF podpiram, komunistov pa ne, saj so zadevo izkoristili za marskistnično revolucijo. En moj stari ata je bil partizan,prvoborec in general JNA, drugemu so partizani pobili družino in zakurili bajto ker ni hotel dati hrane (ki so jo rabili za preživetje) in ker ni hotel z njimi (iz podobnih razlogov so mu požgali hišo tudi Italijani). Ta drugi svobodne slovenije žal ni dočakal, oni prvi (partizanski) pa je rekel da mu je zelo žal da so z nekaterimi povojnimi in tudi medvojnimi dejanji umazali dobro ime OF.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Če je kdo to poslušal, bi videl, kaj mi pravzaprav govorimo in kakšni so v resnici ti ljudje.........
ne morejo iz svoje kože?

To da je pa JJ in RKC kriva za nesposobnost trenutne vlade pa lapajo tudi tukajšni uporabniki, ki se z temi dvemi bolj ukvarjata kot pa z vlado... No sej vlada pa ima še enega sovražnika sami sebe, poleg JJ...

katastrofa

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Ni linka, info tv webpage že nakej časa ne dela več (ni denarja). No, upam da si je vsaj z preteklimi par oddajami prislužil par sponzorjev.
evil.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Skoda le ker so parti pobili vec slovencev po vojni kot pa sovraznikov med vojno.

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
slovenija je bila kao na strani zmagovalcev

avstrija pa na strani poražencev

KDO JE DANES VEČJI ZMAGOVALEC?!!?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Na žalost Avstrija. Kar poglejte kaj so ustvarili v teh 60 letih, spadajo med najbogatejše države, sociala laufa, kmetije ne propadajo............................, plus sramota za naše komuniste, da so po toliko letih naši zamejci morali priti do nekega kompromisa, kateri ni glih najboljši za naš narod. Komunisti so pa zato krivi , ker bi lahko okupirali ta del ozemlja prav tako tržaško in goriško pokrajino, pa niso in to le zato ker so imeli željo po krvi. V glavnem zamenjali so naše ljudi in ozemlje za izdajalce.

I

Izbrisan uporabnik #488

Fajn oddaja je bila na InfoTV, Makarovičeva je vse lepo povedala in sicer da Sloveniji grozi klerofašizem ter da smo dovolili, da zločinska organizacija v Sloveniji še vedno deluje kot država v državi.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
pa da je kapatilezem zločin itd....

Senilne meke cure so pametovale (seveda polnih riti)................
Kako prfuknjen je folk se je videlo na proslavi, ko je ena rdeča ovčica govorila, z zatikanjem...

država mi je dal sredstva za samozaposlitev, ke ni šlo sem dala obrt nazaj, terjali so me za sorazmerni delež, ker nisem imela sem dobila rubež in hvalabogu sem dobila potem redno zaposlitev... rubijo mi do zajamčene plače, težko plačujem položnice, najemnino....
pol je zatrokirala

komunajzerji odprtih ust, kaj bo ovca še bleknikla hitro bučen aplavz.....

nato pa ovco zgleda špiknejo a ko oblečem rdečo majco na vse to pozabim? spet bučen apalvz....

Poglej si to.. saj ni res pa je....
ne vem kaj jamra, nos naj rdečo majco in bo sita....... komunajzerji pa oke od pir podna, kaj jim bo ovca še zasrala...

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Na žalost Avstrija. Kar poglejte kaj so ustvarili v teh 60 letih, spadajo med najbogatejše države, sociala laufa, kmetije ne propadajo............................, plus sramota za naše komuniste, da so po toliko letih naši zamejci morali priti do nekega kompromisa, kateri ni glih najboljši za naš narod. Komunisti so pa zato krivi , ker bi lahko okupirali ta del ozemlja prav tako tržaško in goriško pokrajino, pa niso in to le zato ker so imeli željo po krvi. V glavnem zamenjali so naše ljudi in ozemlje za izdajalce.

Hitlerjevi zagovorniki res ne poznajo/poznate meja...

Če bi tvoji napredni fašistoidni Avstrijci zmagali, tebe nebi bilo na tem svetu. Ker bi končal tam kjer so končali ostali, od jasenovca pa do Dachaua.

Tako da se lepo Maršalu in OF zahvali da lahko danes zlivaš gnojnico po OF in razlagaš kako se je Avstrija v 60 letih razvila.
bonk.gif