smrt fasizmu...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zakaj bi že Juga rabila 5,5 mrd $, če je bila gospodarsko "izjemno močna"?
17758-icon_confused.gif

za gradnjo letala - jugo supersonik...sori, samo malo se norčujem iz eazyevih zapisov...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Še dobro, da imamo jugonostalgike, ko normalni ljudje berejo njihove blodnje, jim raste narodni ponos.

Jugonostalgične blodnje so dobra hrana za slovensko domoljubje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dokler ponos raste takim turbopederčinama u semis opancima, sem vesel, da nisem v isti kategoriji.

btw
na kaj si ponosen. hzastavo, grb, himno..100k brezposelnih, izostanek pravnega reda, tajkune, lazi, afere?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kaj to tebe briga, kdo si ti, da bi se ti mi morali vedno znova nekaj opravičevati. Balkanec primitivni..

Povsod po razviti Evropi prihajajo na oblast desničarsko-nacionalistične stranke, samo pri nas nas futrajo s tem, da moramo biti "strpni".

Odjebite jugonostalgiki in to v skokovima.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
komu se pa opravičuješ..in kje se to pričakuje? bi bilo pa zanimivo vedet na kaj si ponosen. sam to ni opravičevanje. slovenščina mal nagaja, a.

kaj prihaja po veropi na oblast me ne zanima, dejstvo pa je, da z upadom standarda šprehaja vodenje v roke nestrpnežev. slabše ko nam gre, bolj so nam krivi prišleki, tujci, te in oni. sami nismo nič krivi. ampak v eni drugi temi pa ugotavljaš, da smo si sami krivi. si mal razdvojena osebnost, al pa zelo labilna.

jaz jebem, tudi tebe. in to u superskokovima. klik, klik, pa si že ves penast.