Razen izredno dolgega čakanja sem doslej vedno imela srečo z zdravniki. Za sabo imam že kar nekaj lažjih in eno težjo operacijo.
Vsi kirurgi so svoje delo opravili odlično.Jaz imam slabše izkušnje z ostalim medicinskim osebjem, ki zna biti precej osorno.
Najhujši šok sem doživela na onkologiji, ko me je sestra nadrla, da delam gužvo brez potrebe, potem pa zaradi takšnih, kk sem jaz ne pridejo na vrsto resni primeri.
Skoraj sem se obrnila in osramočena odšla domov, a mi je rekel notranji glas, da naj ostanem, saj bo zdravnik povedal je moj primer moja domišljija ali bo potreben kak poseg.
Zdravniku sem pred pregledom rekla , da se opravičujem, ker sem se oglasila na pregled, kajti sestra mi je rekla, da je to malenkost.
Prvo kar je zdravik naredil je šel do sestre in ji rekel, da se bosta kasneje pomenila na štiri oči, do tedaj mu naj ne odslavlja pacientov, ker še zdraviki ne odkrijejo na prvi pogled je zadeva rakava ali ne. Moja diagnoza ni bila rak, hvala Bogu, imela sem zamašeno mlečno žlezo na dojki, ki bi lahko privedla kdo ve kam, če mi je ne bi tedaj zdravik očistil.
Zdravniki, so bili do mene zelo vljudni vsi po vrsti, razen zobozdravnic, te so poglavje zase.
Ob tej priliki se bi ponovno rada zahvalila predvsem nevrologu dr. Podnarju in nevrokirugu dr.Tekavčiču , ki sta mi pomagala, da sem še na svojih nogah, brez njune pomoči bi bila tetraplegik,hvaležna sem tudi dr. Knificu, ki je resno vzel moje stanje in mi naredil MRT v najkrajšem možnem času.
Neverjetno, klicali so me domov, da je en pacinet odpovedal MRT pregled in naj pridem, če je možno čez eno uro na KC na pregled.
Sedaj sem se preselila v Pomurje, tu sem dobila splošnega zdravnika, ki je zelo vljuden, a zelo pogosto odsoten zaradi nenehnega dopolnjevanja svojega znanja.
Upam, da bom tudi odslej lahko pisala le hvalo zdravnikom, da me ne bodo razočarali.