Slovenski superšportnik

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Zunanjost je lepa, mogoče preveč plastična zadaj
smile-1.gif

Sem že opazil ta dizajn, vendar so fantje pozabili na to kaj bo pod pokrovom, katera mašina. Ker mašino za njih posebej ne bodo delali. Mislim pa da je še en propadel projekt skupine Provocco. Bolje bi bilo da sodelujejo na natečajih, je možnost več denarja. Ampak da ne bo pomote, pohvale za res lep dizajn.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
zaenkrat je to samo prikaz znanja 3D modeliranja in oblikovanja. izgleda super, kudos!

ne vrjamem pa, da bo zadeva realizirana.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Meni se ne zdi preveč posrečeno leta 2011 iti v razvoj novega avta z ICE motorjem. IMO bi imeli več možnosti, da dobijo kakšnega poslovnega angela, če bi šli v smeri Tesle.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Točno tako. Kul avto na štrom ima možnost uspeha kljub visoki ceni in neznanemu imenu. O butičnih superšportnih izdelkih, ki jih doma izdela lokalni bolgarski mehanik ali libijska naftna družba pa beremo vsak drug dan, povoha jih pa nihče ne.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Posnemajo lamborghinija, ko je z nevemkaterim modelom začel vse neko špičasto in ekasto delat...sicer pa mi je to bolj všeč, ko zaobljene linije na avtih....

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Poznam oblikovalca Shaytona. Kokr mi je govoru, išče sponzorje na bližnjem Vzhodu. Je pa omenu, da jim je všeč ime, ker spominja na besedo Shejtan, ki se uporablja za izraz Hudiča. Tudi v naši jugi poznajo to besedo, osebno pri nas doma si kdaj slišu "Presneto Šejtan!"hehehe
Omenil je tudi, da bojo šasijo oz,kalupe delali spet v Bosni. Motor naj bi biu iz WW grupe,šasija iz karbona. Cena naj bi bila okoli miljona. Jaz upam, da jim rata, ker s tem bi bili samo en korak bližje, poznavanja Slovenije v Svetu.
Je pa oblikovno bomba!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ravno na to sem ciljal - ne verjamem, da bodo sejkom prodajali avte, ki se tako imenujejo.

disc

Guru
4. feb 2011
2.451
575
113
Ce sem iskren,bi za ta denar raje izbral kaj drugega
wink-1.gif
Drugace pa vsaka cast za pogum in idejo. Upam,da jim uspe.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Men se zdi da bi glih zaradi imena zanimiv za >Dubai
wink-1.gif
... >Hudič na kolesih<

Oblikovno je pa
zmaga.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Super je, upam da se kaj premakne in ne bo ostalo samo na papirju...

Ime "hudič" pa ni nič takega, kaj pa lamborghini diablo?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pa še to, večina uspešnih znamk in modelov ima poimenovanje z zgodovino, torej ime nekaj pomeni, Lamborghini poimenuje svoje modele bo bikih itd, torej ze ime ima nek pomen kar da avtomobilu nekaj več..

narisati avtomobil pa gor napisat micka in mislit da se bo to prodajalo..z bosansko izdelavo? malo dvomim.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
ja ampak za poletom na luno je stala nasa in zda in zato jim je tud uspelo
avto, ki stane miljon se mora odlično voziti ne samo imeti dizajn, superlahke materiale pa super motor
skratka to bo neuspeh, ker je toliko tega potrebnega, da se spravi vse skupaj....
lahko pa prodajo komu dezajn

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pa še to, večina uspešnih znamk in modelov ima poimenovanje z zgodovino, torej ime nekaj pomeni, Lamborghini poimenuje svoje modele bo bikih itd, torej ze ime ima nek pomen kar da avtomobilu nekaj več..
ja pa res Ferrari ima recimo 458, 612, 599. Porsche Panamero, GT, 911 GT3. Aston Martin DBS, Vanquish, One. Koeniggseg ima CC-X. Maserati quattroporte, spyder itd. Same mitoloske oznake.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Akrapovič je biu tud na začetku sam, pa ga poglej sedaj!
wink-1.gif

Ko se bom pa jaz peljal v njemu, potem bom samo za vas eno sliko naredu.:)

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tam ima že znamka pomen, tako da je čisto vseeno, kaj daš poleg
grims-1.gif

sej počasi vam bo kapnilo..

koliko so tistih k1 prodali, ki jih kao pri nas sestavljajo?