da o dvojini ne začnemo "pred dvemi leti"Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Rodilnik je pri teh kekcih tako že izumrl.
da o dvojini ne začnemo "pred dvemi leti"Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Rodilnik je pri teh kekcih tako že izumrl.
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Že kar nekaj časa opažam to posiljevanje z ljubljanščino... Ko se je to dogajalo v Studio City, je nekako sovpadalo v kontekst oddaje. Ampak, da pa se tako govori pri dnevniku, poročilih... je pa že višek.
Pasi ja; enkrat sem med komentarji na rtvslo prebral "pasovi".Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Najbolj so bedni pri nogometu s tistimi "pasi"
Mogel bi biti, pa pač ni.Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Ali pa, ko sem pred leti naletel na en članek, ki je govoril o ljubezni med moškim in žensko ... in kako je bil napisan? za vejicami, pikami, vprašanji in dvopičjem bi mogel biti presledek, ampak nekdo je besedilo napisal brez presledka.
To sem opazal tudi pri eni moji sošolki v srednji šoli ... Smo pisali neki spis, je bila težka piflarka, ki nikoli v štirih letih niti 4. ni imela, a vse, kar je pisala, je pisala brez presledkov za pikami, vejicami itd ... Pa je vedno pisala pet, nič rdečega popravljenega od kulice, jaz pa par napakic, pa tri ali pa štiri. Ker sem bil od glave do pet zaljubljen v njo, se nisem razkuril pa profesorco vprašal zakaj ni dobila enko? Ampak ona bi se očitno razjokala od žalosti, če bi štiri dobila ... zame pa je petka bila isto kot dvojka ali pa obratno ... Sem pet dobil, pa se niti nisem veselil, samo da je bilo pozitivno.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Pasi ja; enkrat sem med komentarji na rtvslo prebral "pasovi".Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Najbolj so bedni pri nogometu s tistimi "pasi"
Sicer pa na alterju ni nič kaj dosti bolje - pišejo o mapah namesto o zemljevidih
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Prav mučno je poslušati športne novinarje, ki še vedno ne vejo, kakšnega spola je finale
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Mogel bi biti, pa pač ni.Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Ali pa, ko sem pred leti naletel na en članek, ki je govoril o ljubezni med moškim in žensko ... in kako je bil napisan? za vejicami, pikami, vprašanji in dvopičjem bi mogel biti presledek, ampak nekdo je besedilo napisal brez presledka.
To sem opazal tudi pri eni moji sošolki v srednji šoli ... Smo pisali neki spis, je bila težka piflarka, ki nikoli v štirih letih niti 4. ni imela, a vse, kar je pisala, je pisala brez presledkov za pikami, vejicami itd ... Pa je vedno pisala pet, nič rdečega popravljenega od kulice, jaz pa par napakic, pa tri ali pa štiri. Ker sem bil od glave do pet zaljubljen v njo, se nisem razkuril pa profesorco vprašal zakaj ni dobila enko? Ampak ona bi se očitno razjokala od žalosti, če bi štiri dobila ... zame pa je petka bila isto kot dvojka ali pa obratno ... Sem pet dobil, pa se niti nisem veselil, samo da je bilo pozitivno.
V bistvu bi pa MORAL biti. Razlika med moral in mogel ti je poznana?
mogel
poskrolaj do morati
Ni za kaj!
V ostale faile se niti ne bom vtikal, je brezveze.