Oh..to pa res ni problem. Prostitucijo bodo legalizirali, pa bodo za dolg delale prvih par mesecev...Problem je če so vse zafrčkale in davčna ne bo imela od kje vzeti. Bodo pa obresti dolga naraščale in bo davčna sproti pobirala vse dohodke. Je opcija osebni stečaj vendar tudi ni tako simpl.
kaj upas? a normalnemu cloveku pa lahko pol vsaki mesec poberejo. ???Jbg. Vrag je vzel šalo. Sem vam rekel. Ker ko se enkrat spravi davčna, je pizdarija, ne odnehajo kar tako.
Vprašanje je tudi, če imajo ti ljudje "na lagerju" dovolj keša za kazen in dohodnino. Ker če ne, upam da nimajo kaj dosti pisanega nase.
Tole se pa čita kot da si ti na sociali....Seveda. Davke in prispevke plačat. Menda res.
Da ne bo "medijsko izpostavljena" mamica s silikonskimi popravki z tajačim mercedesom vozila froca v vrtec, jaz oz. sociala pa ji ga bom plačeval.
Pred časom je bila oddaja o socialnih stanovanjih v Veliki Britaniji in je bil voditelj začuden, da nimajo parkirišč. Pojasnili so mu, da stanujoči uporabljajo javni prevoz.Seveda. Davke in prispevke plačat. Menda res.
Da ne bo "medijsko izpostavljena" mamica s silikonskimi popravki z tajačim mercedesom vozila froca v vrtec, jaz oz. sociala pa ji ga bom plačeval.
Madonca sveta, oni delajo od doma z računalniki katere so otroci dobili od ministrstva!Jaz sem dolga leta delal tam zraven (Brdo) in vozni park sicer ni nič posebnega, niso pa to avtomobili revežev. Pa itak da je večino delavnika parkig tam poln, ker taka sorta pač ne hodi kaj dosti v službo. Zraven (prav zraven) so pa firme, ki ne morejo dobiti ljudi za delo.
Ne, majstr. Jst sem zaposlen od srednje šole dalje, redno študiral in doštudiral med delom, vse preko FURSa/DURSa nakazano, prijavljeno kot ma za bit. So pa določeni/-ne, ki cele dneve šetajo kožico in se uspešno izogibajo delovni dobi kot da so alergični na njo. Ne moti me to, da imajo več in boljš. Moti me pa, da so deležni vseh možnih olajšav in subvencioniranj kot "socialno ogroženi", hodijo pa na dopust na Maldive, Kanare ali Sejšele in občina plačuje vrtec za froce.Tole se pa čita kot da si ti na sociali....
Pri nas morajo biti boxi za parkiranje malo večji, da se lahko premijo parkira:
Ti pa zgleda da gojiš neko hudo zamero proti dedom nasploh, kar se vidi že po kreganju na tej tabli...mislim kako si se potiho razpizdila zaradi tega posta adjo živciUf, sem ze pozabila kako izgledajo tele stare kante. Kok je to staro 10-15 let?
Sem prebrala (vsaj priblizno, no). Torej clovek sosed v socialnem stanovanju, ki je celo dopoldne doma, da spremenlja, kdaj soseda gre in pride, zgrožen ugotavlja, da je soseda za delovnega cloveka tudi veliko doma, a vseeno manj od njega... Pa boji se njene rute in dvomi o asimiliranosti, v naslednji sapi, pa da je mama samohranilka, ki razuzdana, ne isce očitno dedca, da bi jo pral, da brez njega ni nic (kako netipično za Slovenke).
V glavnem, decko cajta svoje frustracije. Ena Fata ga gladko nese v igri, ki se ji rece zivljenje. Muslimanka, tujka, ženska, samohranilka, pa še vseeno nadmudri klenega, belega, "delovnega" slovenskega "moskega" na domačem teritoriju. Bo še slike poslal... Kak da ga nobena noce, pa da se mu zdi njen lajf dober.
Vprašanje je tudi, če imajo ti ljudje "na lagerju" dovolj keša za kazen in dohodnino.