Slovenke na OnlyFans (seznam)

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Problem je če so vse zafrčkale in davčna ne bo imela od kje vzeti. Bodo pa obresti dolga naraščale in bo davčna sproti pobirala vse dohodke. Je opcija osebni stečaj vendar tudi ni tako simpl.

• Wow
Reactions: motofrik

B81

22. jul 2007
37.692
10.967
113
Pa.saj se te parkrat poklepini in ima za kazen... mislim ni zaj to ko da bi rekla, fuj to pa nikoli... :valjamse:

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.414
113
Vsak podjetnik ali podjetje mora plačati davke. FURS je bil še tako prijazen, da jih je pozval, da prijavijo ustvarjene dohodke. Jaz ne vidim problema, če se jih sedaj kaznuje in jim obračuna davke še za nazaj.
Normiran s.p. je bil toliko ugoden, da bi lahko bila ali bil čisto vsak registriran...

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.826
113
Seveda bi, a vseeno:

-normirani sp je finančno omejen (prej 100k/50k, zdaj 60k/30k)
-vseeno je treba plačat par jurjev davka
-vse skupaj vpliva na vrtec, doklade itd...

Prav je da so tako naredili ja. In prav je tudi da se je zmanjšala vsota za normirance.

• Všeč mi je
Reactions: Gr1zl!

Gr1zl!

Zelenc'
8. maj 2013
20
4
3
Seveda. Davke in prispevke plačat. Menda res.
Da ne bo "medijsko izpostavljena" mamica s silikonskimi popravki z tajačim mercedesom vozila froca v vrtec, jaz oz. sociala pa ji ga bom plačeval.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113
Seveda. Davke in prispevke plačat. Menda res.
Da ne bo "medijsko izpostavljena" mamica s silikonskimi popravki z tajačim mercedesom vozila froca v vrtec, jaz oz. sociala pa ji ga bom plačeval.
Pred časom je bila oddaja o socialnih stanovanjih v Veliki Britaniji in je bil voditelj začuden, da nimajo parkirišč. Pojasnili so mu, da stanujoči uporabljajo javni prevoz.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.826
113
Jaz sem dolga leta delal tam zraven (Brdo) in vozni park sicer ni nič posebnega, niso pa to avtomobili revežev. Pa itak da je večino delavnika parkig tam poln, ker taka sorta pač ne hodi kaj dosti v službo. Zraven (prav zraven) so pa firme, ki ne morejo dobiti ljudi za delo.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.254
734
113
Jaz sem dolga leta delal tam zraven (Brdo) in vozni park sicer ni nič posebnega, niso pa to avtomobili revežev. Pa itak da je večino delavnika parkig tam poln, ker taka sorta pač ne hodi kaj dosti v službo. Zraven (prav zraven) so pa firme, ki ne morejo dobiti ljudi za delo.
Madonca sveta, oni delajo od doma z računalniki katere so otroci dobili od ministrstva! :valjamse: :poreden:;)

Gr1zl!

Zelenc'
8. maj 2013
20
4
3
Tole se pa čita kot da si ti na sociali....
Ne, majstr. Jst sem zaposlen od srednje šole dalje, redno študiral in doštudiral med delom, vse preko FURSa/DURSa nakazano, prijavljeno kot ma za bit. So pa določeni/-ne, ki cele dneve šetajo kožico in se uspešno izogibajo delovni dobi kot da so alergični na njo. Ne moti me to, da imajo več in boljš. Moti me pa, da so deležni vseh možnih olajšav in subvencioniranj kot "socialno ogroženi", hodijo pa na dopust na Maldive, Kanare ali Sejšele in občina plačuje vrtec za froce.

• Všeč mi je
Reactions: kajote in motofrik

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.027
113

Uf, sem ze pozabila kako izgledajo tele stare kante. Kok je to staro 10-15 let?

Sem prebrala (vsaj priblizno, no). Torej clovek sosed v socialnem stanovanju, ki je celo dopoldne doma, da spremenlja, kdaj soseda gre in pride, zgrožen ugotavlja, da je soseda za delovnega cloveka tudi veliko doma, a vseeno manj od njega... Pa boji se njene rute in dvomi o asimiliranosti, v naslednji sapi, pa da je mama samohranilka, ki razuzdana, ne isce očitno dedca, da bi jo pral, da brez njega ni nic (kako netipično za Slovenke).

V glavnem, decko cajta svoje frustracije. Ena Fata ga gladko nese v igri, ki se ji rece zivljenje. Muslimanka, tujka, ženska, samohranilka, pa še vseeno nadmudri klenega, belega, "delovnega" slovenskega "moskega" na domačem teritoriju. Bo še slike poslal... Kak da ga nobena noce, pa da se mu zdi njen lajf dober.

B81

22. jul 2007
37.692
10.967
113
Uf, sem ze pozabila kako izgledajo tele stare kante. Kok je to staro 10-15 let?

Sem prebrala (vsaj priblizno, no). Torej clovek sosed v socialnem stanovanju, ki je celo dopoldne doma, da spremenlja, kdaj soseda gre in pride, zgrožen ugotavlja, da je soseda za delovnega cloveka tudi veliko doma, a vseeno manj od njega... Pa boji se njene rute in dvomi o asimiliranosti, v naslednji sapi, pa da je mama samohranilka, ki razuzdana, ne isce očitno dedca, da bi jo pral, da brez njega ni nic (kako netipično za Slovenke).

V glavnem, decko cajta svoje frustracije. Ena Fata ga gladko nese v igri, ki se ji rece zivljenje. Muslimanka, tujka, ženska, samohranilka, pa še vseeno nadmudri klenega, belega, "delovnega" slovenskega "moskega" na domačem teritoriju. Bo še slike poslal... Kak da ga nobena noce, pa da se mu zdi njen lajf dober.
Ti pa zgleda da gojiš neko hudo zamero proti dedom nasploh, kar se vidi že po kreganju na tej tabli...mislim kako si se potiho razpizdila zaradi tega posta adjo živci :valjamse:
Ni treba skrivat, zderi se tako ko treba :evil:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.027
113
Jaz nisem cist sigurna, da ti ves, kaj pomeni razpizditi se, zivce izgubljati in zdreti se... Ker tole je dalec od vsega trojega.

Drugače pa ne... Jaz sem vedno uživala in se dobro znasla v moski druzbi. Mrbit se pa res na alterju to ne pozna tok, ker moskih močno primanjkuje.