Slovenke na OnlyFans (seznam)

Baho

Zelenc'
12. okt 2010
28
7
3
Če je "pametna", gre lahko skoraj vse... recimo, da snema v stanovanju, gre lahko najemnina in stroški, posteljnine, že omenjeni buttplugi, babyoil, kamere, luči, potovanja v Dubai, hrana saj je produkcijo treba nahranit. Se pojavi pes v kadru so tudi njegovi izdati v stroških, obleke, pohištvo,... vse to pije vodo. Še bolje od vseh reči si tudi odbije DDV.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Baho

Zelenc'
12. okt 2010
28
7
3

Ok, tole je gold.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Večinoma nimajo s.p. So kar navadne "občanke" z računom nekje zunaj (PayPal, Revolut itd...). In tudi če katera ima s.p., dvomim da dobiva denar na svoj pri nas prijavljeni račun.

Verjetno pa marsikatera dela po regelcih.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Te ženske iz slo podcastov so verjetno največja vanilla v postelji. :evil: Tinder je tista prava stvar. :fredi:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.059
-8.755
113
Večinoma nimajo s.p. So kar navadne "občanke" z računom nekje zunaj (PayPal, Revolut itd...). In tudi če katera ima s.p., dvomim da dobiva denar na svoj pri nas prijavljeni račun.

Tlele na Bledu so eno "vplivnico in only fans" pred kratkim pošlatali z davčne in je hitro vse dol zaprla.
Še na google je zgleda poslala zahtevke za pozabo, ker skoraj ni več referenc nanjo.

• Wow
Reactions: sajkek in motofrik

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.416
393
83
Ljubljana

Preverjen info: Lokalna Only Fans iz okolice Ljubljane, si ne nakazuje na svoj TRR ampak si nakazuje, 1 mesec na Očima, En mesec na sestrično, En mesec na trenutnega jebća....

Niso pa to neki bajni zneseki, sploh če imaš bradavice kot Trojanski krof brez marmelade in vagaš 49 kg z 2 kg makeupa

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.416
393
83
Ljubljana
Nori svet OnlyFans.

Če gledamo Only Fans ljudi, ali lahko rečemo da 99.9% ljudi ni ravno mentalno zdravih? Ono zgoraj so vprašali če po 100 tipih jo skrbi za STD in je rekla do od spreme pa res ne more biti nič narobe....
To zgubiš IQ piko samo da jo poslušaš 1 stavek.

Jaz ne morem verjeti da je to norma v letu 2025 in da ji noben ne reče nič v faco. Če pa ji že, si pa Misoginist in zagrenjen in jo napadaš čustveno (ustavi prisilno jokanje po izbiri).

• Všeč mi je
Reactions: zcmr

erikson

Guru
25. avg 2007
22.570
6.312
113
Preverjen info: Lokalna Only Fans iz okolice Ljubljane, si ne nakazuje na svoj TRR ampak si nakazuje, 1 mesec na Očima, En mesec na sestrično, En mesec na trenutnega jebća....
FURS ima skupni znesek njenih prejemkov, tako da ji to nakazovanje na druge račune nič ne pomaga. Kvečjemu se lahko tudi oni znajdejo v postopku in imajo težave z dokazovanjem izvora denarja.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.416
393
83
Ljubljana
FURS ima skupni znesek njenih prejemkov, tako da ji to nakazovanje na druge račune nič ne pomaga. Kvečjemu se lahko tudi oni znajdejo v postopku in imajo težave z dokazovanjem izvora denarja.
Če je to pod 10.000 eur in če si zaposlen redno, to na radarju Fursa ne bo naredilo niti "Ping"...

Verjemi mi, punca ni lepotica tako da niso to miljonski zneseki :)
Govorimo na destine eurov glede na njen izgled :evil:

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

erikson

Guru
25. avg 2007
22.570
6.312
113
Jaz imam glede FURS-a drugačne izkušnje, enkrat je šlo za par centov, drugič pa za par evrov. Morda imajo zdaj kakšna nova navodila.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.142
4.290
113
More se pisat miki miška pol pa bo šlo pr kmerih...
Kmalu bodo začeli plačevat v kriptovalutah, pa cold storage...

potem bodo kmeri samo gledali debelo...

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

erikson

Guru
25. avg 2007
22.570
6.312
113
Za kripto EU 1. januarja 2025 uvaja novo regulativo, tako da tudi tak način plačila ne bo več "anonimen".

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jest5

Guru
18. avg 2007
26.059
-8.755
113
Jaz imam glede FURS-a drugačne izkušnje, enkrat je šlo za par centov, drugič pa za par evrov. Morda imajo zdaj kakšna nova navodila.
Odvisno za kaj se gre.

Če ti kaj fali pri poslovanju, je jebejo za cente.
Za nakazila na račune pa v 99,999% primerov ne trzajo, če niso preveliki zneski.