KSZ al kdorkol že je zadn...
Js ne vem kaj iščejo za ene talente, ampak Maestro men niso za na ta oder. Itak prekosijo vse plesne skupine v tem showu, pa naduti so tud ko ne vem kaj. Ja cute sooo, ohhhhhh
škoda k nisem več stara 13 let da bi dobil še od mene kak glas. Plus tega se mi zdi da so imeli prvič veliko boljši nastop kot zdej.
Fanika je zapela fajn, zelo lep glas ma in ji iz srca privoščim da gre naprej.
Boštjan mi je deloval totalen arogantnež, vedel se je kot da je že ITAK jasno da bo on zmagovalec... e dečko, pa si se uštel malo. Dejansko mi ni všeč ne po videzu niti njegov glas mi ni nič posebnega, pač nekaj že 100x slišanega (in videnega).
Nasmejal so me Podokničarji, všeč mi je bil Zhiga čeprav ne vem za koga k*** je vlačil s sabo pianista ker mu je zasral celo točko, pa Jakob mi je bil kul. E taki talenti bi mogl it naprej, ne pa SPET pevci, k jih mamo itak že na prebivalca ene 349 sigurn (karikiram, kajpak).
Na koncu se itak ve, kaj bo. Zmagal bojo MAESTRO ker bojo vreščeče najstnice glasovale za njih (s tem da jih je 7 in majo dodatno prednost pred drugimi ki so samo eni), Lina bo navdušila in v jok spravila vse, ampak ne bo zmagala ker se jo ne bo dal iztržit dobro, Alen bo pa verjetno spet padel v psihiatrijo če ga ne bojo zbral.
Eh... Čar je izgubljen.