SLOVENIJA IMA TALENT - Prenos v živo

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Evo, totalna zmaga. Moja. Sicer za rahel odtenek drugače, a povsem po mojem okusu (kot sem napovedoval že dalj časa).
Moji favoritki sta bili Maja in Lina. Želel sem, da zmaga Lina, a sem zaradi let in izkušenosti stavil na Majo. Tako, da je volk sit in koza cela.
Zdaj pa, pubeci, tisti, ki se oglašate, da mala ne zna pet. Nimate pojma. Zakaj? Ima šele 7 let in vse, kar pride iz njenih ust JE talent, kajti tako mlad še nimaš niti dovolj izkušenj, niti neke podpore (sponzorji, učitelji petja .. ). Vse, kar je naredila, je naredila s talentom. Izkušnje še pridejo. Maja ima seveda bolj popoln glas, a je njen glas že izoblikovan, pa še poje menda že dalj časa.
Torej, osebno sem stavil na Lino, a ker sem menil, da se ne bo dovolj dobro tržila, sem pač predvideval zmago Maje.

V glavnem, bilo je (skorajda) natanko tako, kot sem napovedal, bravo LINA !!!
cheer.gif

Ostali so šli pa verjetno na burek (kaj več, kot za burek niso imeli ...
hysterical-1.gif
)

In še tole: nekdo je omenil, da poje nekaj, česar ne razume in da je vse skupi brezveze ... no, nekateri tud pišete, česar ne razumete, pa vseeno pišete ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
ma šele 7 let in vse, kar pride iz njenih ust JE talent, kajti tako mlad še nimaš niti dovolj izkušenj, niti neke podpore (sponzorji, učitelji petja .. )
No če smo čisto natančni, mala je imela učenje petja. Od avdicije dalje
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Znano je, da zna deca peti in da se hitro učijo. Takih Lin je v Sloveniji na tisoče.

Meni se ni zdelo nič posebnega, saj tudi Hajdi je pela
smile-1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
ma šele 7 let in vse, kar pride iz njenih ust JE talent, kajti tako mlad še nimaš niti dovolj izkušenj, niti neke podpore (sponzorji, učitelji petja .. )
tongue-1.gif

a ti pa svojemu otroku nebi tega omogočil? po avdiciji?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
tongue-1.gif

a ti pa svojemu otroku nebi tega omogočil? po avdiciji?
Štrudl?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Aja si tolk ziher da ji vse to paše oz. da je primerno za 7 letnico. Kaj bojo pa zdaj naprej delal? PopTV še ni opravil z njo.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pa še overall report:

1.plesna skupina Allthat: no, ja ...
2.Fanika Križaj .... totalni promašaj ... žal
3.kopalniška pevka Sanja: isto, kot zgoraj
4.Alen .... dobro zapeto, slabost avtorski komad, čeprav ne slab (definitivno boljši od Murkota)
5.DunkinDevils .... boljši, kot Allthat, ampak ... dobro, no
6.jodlarka Tina Drole... mogoče to je talent, vendar me močno spominja na Žlindro in Kalamare ... še enga takšnega kiksa ne bi prenesli
7.Peter Vode ... mali obeta, ampak ni bilo dovolj
8.Maestro ... dobra točka, ampak deja vu
9.Maja Keuc .... odlična
10.Lina ... odlična

Extras:

Maestro ... komentar člana: "smo dobri, odlični, pa punce pravijo, da smo lepi, torej imamo dobro kombinacijo" ... OK, no ... samozavest serijsko (verjetno je njihov sponzor Peugeot)
Maja Keuc: a je tale punčara mal naduvana, a se mi samo dozdeva? Poje pa seveda odlično !

Škoda le, da so v izboru izločili Joe Cockerja .... ta bi znal zmešat štrene ..

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hajdi je pela o kužkih ...
hysterical-1.gif

Pa če ti ni nič posebnega, tudi prav. Sicer je pa logično, da je tako. Enim je boilo všeč, drugim pač ne.
Kdo bi potemtakem MORAL zmagat po tvojem? Snecer?
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Aja si tolk ziher da ji vse to paše oz. da je primerno za 7 letnico. Kaj bojo pa zdaj naprej delal? PopTV še ni opravil z njo.

Kaj ti pa daje misliti, da ji ne paše vse to? Pravijo, da non stop poje, da uživa v temu...da so jo morali še v šoli miriti, ker je motila pouk.

Sem ziher, da jo starši spodbujajo pri petju, kar je tudi prav.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
To je pa nekaj drugega, ja ... tale Lina ne bo imela čisto navadnega otroštva. Vsaj neki časa ne ... pritiski bodo veliki.
Ampak, nenazadnje, saj tudi športniki, ki kasneje uspejo (pa tudi tisti, ki ne) nimajo "normalnega" otroštva ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik noker pravi:
Hajdi je pela o kužkih ...
hysterical-1.gif

Pa če ti ni nič posebnega, tudi prav. Sicer je pa logično, da je tako. Enim je boilo všeč, drugim pač ne.
Kdo bi potemtakem MORAL zmagat po tvojem? Snecer?
evil.gif

Ja nek talent, ne pa da smo gledali karaoke šov.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
V Ameriki, v Britaniji ... etc. pa ni karaok? Dej no ...
Napiši svojega favorita, no ... ne mi reč, da ni blo nobenga?

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Tamala je bla super, za 7-letnico ima res izreden glas, me prav zanima kaj bo iz nje še ratalo.
smile-1.gif
)

Nikoli ne bom razumel, kaj taki osebki kot si ti slišite, ko vam poje cukrasta Lina.
Nisem nek strokovni delavec v glasbenem poslu, vendar ti najdem v vsaki skupini v bilokaterem vrtcu nekoga, ki ti to odpoje na isti nivo kvalitete. Prehodi, fušanje... Prosim vas lepo. Včeraj edino Maja Keuc in pa Alen. To je višji nivo.
Mi gre kr na
confused-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik rotek pravi:
Citat:
Tamala je bla super, za 7-letnico ima res izreden glas, me prav zanima kaj bo iz nje še ratalo.
smile-1.gif
)

Nikoli ne bom razumel, kaj taki osebki kot si ti slišite, ko vam poje cukrasta Lina.
Nisem nek strokovni delavec v glasbenem poslu, vendar ti najdem v vsaki skupini v bilokaterem vrtcu nekoga, ki ti to odpoje na isti nivo kvalitete. Prehodi, fušanje... Prosim vas lepo. Včeraj edino Maja Keuc in pa Alen. To je višji nivo.
Mi gre kr na
confused-1.gif

Ti, ti pacek! Kako si vendar upaš tako govoriti
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik rotek pravi:
Citat:
smile-1.gif
)

Mi gre kr na
confused-1.gif

Pa tudi Maja si da prvo nek cmok v grlo, da lahko potem "zapoje".
Precej umetno mi vse deluje pri njej.