Slovenija - država copatarjev

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
NIč čudno, da je taka država.... namesto, da bi se deci za pravice boril, pa pomivajo.
bonk.gif

http://i100.independent.co.uk/article/where-in-the-world-do-men-do-the-most-housework--lknY5tqDcl

erikson

Guru
25. avg 2007
22.709
6.476
113
Pri zdravstvu se je izkazalo, da so naši narobe prevedli vprašanje in imamo tako najboljše zdravstvo na svetu, vsi so takoj na vrsti. Kakšno je bilo anketno vprašanje tu?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Čaki mal, česa sedaj ti nisi razumel?
Replika je bila na SouthParkov post.
Kje na svetu moški DOVOLIJO ženskam, da opravijo vsa gospodinjska opravila?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.521
7.043
113
eno vprašanje ki mora iti tukaj vštric je - koliko žensk in mater je zaposlenih in koliko jih je gospodinj. bi se kar pokazalo, da se vse znivelira. pač eni imajo tradicionalno ločeno, da možje delajo, mame so doma, pri nas je socializem vse izenačil, da ne začnem s feministkam, ki sploh ne vem kaj bi rade. in tako obojni delajo oboje, pa se spet porazdeli. pač pri nas ni klasike - oče dela in s svojo plačo normalno preživi 4 člansko familijo, mama skrbi za otroke in dom. Koliko takih poznate, pa da ne vpletamo v zgodbo brezposelnosti in životarjenja brez izbire. jaz jih poznam ene 3. v teh familijah. Moški v teh familijah bolj malo perejo in kuhajo in pomivajo. ma, da je. žene se ne ukvarjajo z denarjem. ma, da je.

Koliko je dost denarja. toliko, da ima žena enak standard, kot so ji ga starši zagotavljali. takrat bo zadovoljna in ne bo rabila več. če tega ni, gre v službo. takrat pa ko popoldne dela, pač mora dedec dati posodo v pomivalca. In obratno? najbrž isto. če je prej bila bela bela, in srajca zlikana, pa kosilo v treh hodih, se bo tudi on težko navadil, da tega ni več.

Nazadnje urejeno:

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ker me je žena naučila kuhat, pospravljat in čistit,jo lahko vedno enakovredno zamenjam v primeru njene odsotnosti. Zato ponosno izjavljam, da sem copata, če je to, to.
cheer.gif

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Žena te je naučila vseh gospodinjskih opravil. Lepo.
Kaj pa si ti naučil ženo?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Ker me je žena naučila kuhat, pospravljat in čistit,jo lahko vedno enakovredno zamenjam v primeru njene odsotnosti. Zato ponosno izjavljam, da sem copata, če je to, to.
cheer.gif
Mene je tudi veliko naučila, le da jaz znanja ne izkoriščam
grin1.gif
. Mam raje pridigo, zakaj ni to pa to... Lažje se delam da jo poslušam.
Je pa res, da nekje sam deci nosijo denar domov, ženske so pa gospodinje. Redko obratno. Preživi mesec v Sloveniji tako.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.600
488
83
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
cheer.gif

copatarski pozdrav "Potrp!"
grims-1.gif