SLOVARJI

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na seriji 1xxx,2xxx in 3xxx ni več delal iz internega ampak samo iz SD kartice.

Drugače je pa tukaj na garminovi strani opis

Če ga kupiš,ga dobiš v .rgn obliki in je velika 21Mb zato,ker je v .rgn obliki v .zip formatu.

Če na računalniku stisneš Lex_pkg v zip dobiš 21mb velikost če ga pa stisneš v rar pa 16mb velikost.

I

Izbrisan uporabnik #488

Dosedanja verzijo 2.00 , ki sem jo imel na Nuviju 765 v internem je bila velika 65Mb, ta nova 2.1 pa le par bitov več.

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje je isti, kar je razvidno po letnicah, 2001, 2005, torej zgodovina
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne dela. Pa tudi na 2.00 ne dela.

Prej pa je delalo. Nisem se poglabljal v to, mogoče imam pobrisane fajle TTS, pa ne more govoriti.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Če vzameš verzijo 2.00 in jo daš v interni pomnilnik in lahko odklepaš kolikor ti srce želi pa ne bodo delovali na novejših serijah.
Verzija 2.10 pa deluje.
Možno da so samo kaj popravili da sedaj deluje.
wink-1.gif

Sem pisal uploaderju,ki ga je dal gor in je rekel da ga je kupil pred kakim mesecem in da ga prenese preko mygarmin direktno v interni pomnilnik nuvija.
Ko sva malo poklepetala preko skype mi je tudi obrnil kamero na monitor,kjer sem videl v njegovem mygarmin računu da ga je res kupil in piše zraven številka 010-D0055-00.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
765 ni na seznamu kompatibilnih naprav za novi slovar, samo od serije 1xxx naprej.
Zato me je zanimalo, ker bom danes dal ta novi slovar na 205w, ki tudi ni na seznamu, pa me zanima, če bo delal audio prevod.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja no, pravim da mi verzija 2.00 v internem pomnilniku dela čisto normalno.
Pa te 2.10 tudi nisem odklenil z unl kakor piše, samo prekopiral sem mapo preko. Nikjer nimam unlja sploh za slovar.

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj vem, a nimam te datoteke in dela. Zanimivo a ne.
Zvok pa ne, kljub tts govoru.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Se pravi staro verzijo si naložil,sedaj pa samo nov LEX_PKG dal not in ti dela naprej.
Bom pogledal sedaj na mojem,kjer sem naredil po postopku v navodilih pa javim kaj meni piše.
Na seriji 1xxx in naprej od fw 4.00 ni bilo več možno slovarjev naložit iz sd kartice in tisto kar si imel v nuviju je napisalo da je poškodovano in da moraš ponovno naložit.Zato smo morali uporabljat na SD kartici.Sedaj pa zopet deluje iz internega z tem novim lex_pkg.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Se pravi staro verzijo si naložil,sedaj pa samo nov LEX_PKG dal not in ti dela naprej.
Bom pogledal sedaj na mojem,kjer sem naredil po postopku v navodilih pa javim kaj meni piše.
Na seriji 1xxx in naprej od fw 4.00 ni bilo več možno slovarjev naložit iz sd kartice in tisto kar si imel v nuviju je napisalo da je poškodovano in da moraš ponovno naložit.Zato smo morali uporabljat na SD kartici.Sedaj pa zopet deluje iz internega z tem novim lex_pkg.

Tako je, samo folder sem prepisal. Tisti .unl pa nisem dodal, pa tudi do sedaj ga nisem imel.

Verzijo pa vidiš v orodja/nastavitve/system/vizitka/slovarji...

I

Izbrisan uporabnik #488

Na 765 se vidi.

In tu vidiš da je 2.1 verzija ultra stara
smile-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Na 3790 tudi ne prikaže. Napiše vse za JPEG, Svetovno uro, itd...Slovarji pa niso nikjer omenjeni.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Po moje tile letnice od 2001 do 2005 ne pomenijo leto izdelave Slovarja za Garmina.