Cole bi moral iti na manj, ojačevalec in lučke so bile pa samo škodljivi balast.Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Bil sem na dobri poti... Menjal sem felne iz 15 na 17 col, menjal filter v avtu, spremljal teme po Mobisuxu o chip tuningu, navleku ojacevalec v avto in nabavu celo neke lucke, ki so svetile pod sedezi v avtu..
Sem pa kot novopecen student v lj zarad dragov spoznal kje je Fun factory
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
A Vseved se ni udeleževal na Brčnčičevi?
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
ena na hitr
Ta astra se še vozi okoli, sem jo parkrat videl na različnih koncih Slovenije parkirano. Pa že takrat se mi je zdelo da bo vsak cajt prerjavela in razpadla.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
ena na hitr
Ravno zadnjič kolegu razlagal da bi si točno tako astro GSi z 2.5 V6 motorjem zrihtal kot je bla ta z drag raceov
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Ta astra se še vozi okoli, sem jo parkrat videl na različnih koncih Slovenije parkirano. Pa že takrat se mi je zdelo da bo vsak cajt prerjavela in razpadla.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
ena na hitr
Ravno zadnjič kolegu razlagal da bi si točno tako astro GSi z 2.5 V6 motorjem zrihtal kot je bla ta z drag raceov
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Sam drag v MS je bil pa prvi tak večji event. Pa vseved je dal NOS u mazdo, pa pol je bil neki fight, ker naj bi v mazdi fural 2,5 in ne 1.8 mašino. Pa nekaj eventov je bilo potem še na mobikrogu, k so hondaši rihtal. Matr, kr fajn je bilo