skozi leta ..

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ne vem, kam bi dal tole zadevo, pa sem jo dal kar sem. Če paše kam drugam, jo naj kdo prestavi ..

Torej, po dolgem času grem malce peš po Ljubljani ... OBUP!
cry12bpy.gif

Danes ..
bonk.gif

Z gotovostjo lahko trdim, da ženska, ki se doma pogleda v ogledalo in vidi, da je debela pra..., ki ji oprijete hlače porinejo ves špeh od kolen navzgor, da sili ven pri pasu hlač, in misli, da je lepa, MENTALNO PRIZADETA!

Upam, da se bo katera zamislila in ostala doma, ali pa si vsaj obleka zavese iz dnevne sobe, ne pa oprijetih hlač.

Včasih sem se čudil izjavi bivšega košarkaša Charleys Barkleya, ki je rekel, da bo prva stvar, ki jo bo uzakonil, če bo postal senator, prepoved debelim ljudem, da hodijo na plažo .. Mater, od danes ga razumem.

Je bil kar šok zame, ko je minilo par let in od nekoč brhkih srnc, po cestah ljubljane danes do samih krav ..

P.S. Če sem katero užalil, ODLIČNO! Očitno ti ogledalo laže ali pa ga ne slišiš ..

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
467716-post_slo.gif

evo, 5*.
najhuje je ta miselnost, da pa so one BBW (big beautiful women) in ne debele. ja, mogoce za kaksnega, ki ga vzburja pogled na nezdravo salo, kako se trese sem in tja, kar se mi zdi huda seksualna motnja. in pol te zenske najedajo, kako so lepe in oh in sploh. ma fak of, manj zri. ce mas pa take gene, pa se bolj pazi. [censored] ga.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Z gotovostjo lahko trdim, da ženska, ki se doma pogleda v ogledalo in vidi, da je debela pra..., ki ji oprijete hlače porinejo ves špeh od kolen navzgor, da sili ven pri pasu hlač, in misli, da je lepa, MENTALNO PRIZADETA!

P.S. Če sem katero užalil, ODLIČNO! Očitno ti ogledalo laže ali pa ga ne slišiš ..

Debele prasice......mentalno prizadete.....mislim, kakšen mentalni kripo moraš bit, da takele lahko ven mečeš
uf-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Kripo in alexx_, dokler ne začutita pomanjkanja drugačnih bejb, ne rabita zganjat drame.

Bi pa rekel, da debelost pri mladih počasi trka tudi na naša vrata. Pri vsej drami, ki sem jo ravno prebral, bi rekel, da je najhuje to, da to ni zdravo.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pa to je tisto najhujse. ko gledas mlade punce, vse predebele, ritaste... in potem pa je celi svet kriv, samo one ne... defenitivno je premalo poudarka v solah na tem (sport in gibanje, magari 5 minutna telovadba pred zacetkom solske ure!), ce ze doma ne znajo pazit.

najbolj me pa moti attitude taksnih deklet. groza. jaz jih ne prebavljam vec, pa sem se dolgo trudil bit spostljiv. ampak kar je pa prevec je pa prevec.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nisem Ljubljančan, ampak mislim, da krepko pretiravaš. Ti vidiš 3 debele na 7 suhih, pa te to čist zamori.

Jaz ob Ljubljanici vedno vidim en kup dobrih komadov..

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
No vidiš, pa tak se veselimo Burger Kingov, zdaj pa mamo
smile-1.gif

Sem lani slišal po radiu neko vodjo prodaje od Lisce, v 5 letih se je povpraševanje po modrcih spremenilo tako da je prodaja košarice D že skoraj višja od B ali C.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Jah kaj, sproščene so, a ni to fino?
grims-1.gif

V osnovi so krivi starši, ker se iz različnih razlogov ne ukvarjajo z otroci (služba, volja, prioritete,...). Šola manj, otroci pa najmanj. Res, da ni lahko enega najstnika, ki ga že hormoni zadosti je*ejo, spraviti na kolo, v hrib ipd. Ampak, če ti je jasno zakaj je to pomembno, potem se ne sprašuješ ali ti je nekaj težko ali lahko.

Glede oblačenja pa nekatere nimajo ravno občutka. Enako se oblačijo, kot se njihovi idoli, ki imajo od 15. leta osebnega trenerja, kuharico itd.