Škoda Octavia - cena

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
ksz

... ste pa res hujši kot majhni otroci.
smile-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Jasno je da sedenje na zadnji klopi limuzine ni neka referenca o kakovosti/primernosti avta in da se enosprostorca in limuzine ne primerja, saj sta namenjena različni ciljni skupini kupcev.
wink-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
No ja, jaz sem govoril o sprednjih sedežih, kjer Audi tudi ne blesti. Jasno pa je da je po kvaliteti notranjosti, dizajnu, voznih lastnostih in še marsičem Audi daleš spreda (saj to tudi orenk plačaš, raze če, tako kot nekateri, primerjaš rabljenega Audija z novo Škodo).

Glede na razliko v prodajnih deležih (Octavia cca 2200, A4 cca 220) bi rekel da večina ljudi vseeno raje kupi malo bolj razumen avto.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
hočeš rečt, večina ljudi je primorana kupiti malo bolj razumen avto, ker dobesedno blesavo razliko v ceni verjetno tudi sam opaziš

ker audi so mokre sanje marsikaterega slovenca, ampak dobro rabljenih, ki so pri nas običaj, tvoja statistika ne vidi

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Imel in se mi je zdel skrajno dolgočasen avto. Golf je razburljivo doživetje v primerjavi z Octavio. Eno prednost pa je imela pred Golfom, ob dežju je bilo na AC zadnje steklo čisto.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Če smo pošteni, so vsi ti avti več ali manj dolgčas, pa naj bo to Octavia, moj Superb, razni Audi karavani, "službeni" Passati, Kodiaq, Tigua itd... Podobno je z mainstream avtomobili ostalih znamk, razen nekaterih izjem (določene Mazde, Toyota CH-R, Audi R8 itd... Pač gajbe.