Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Poglej kako dobro gre toyoti s prodajo avtov izključno za slepe. Normalno, da je tudi za škodo prostor.
Zakaj bi pa kupil octavio namesto npr. golfa karavan, ki je celo cenejši, pa bo meni vedno zagonetno. Ne da je golf lepotec, ampak ne rabiš bit slep, da vidiš razliko v notranjosti.
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
ksz.
Mene pa moja škodilak Rs nč ne mot, zadeva je docela solidna z 185KM in opremo za dober denar..
Ampak placa ima pa k pasat za 35keur
Ali ti veš, kak avto je zafira? Očitno ne. Tretja vrsta so precej pomožni sedeži. Ni to denimo sharan, ki ga je nekaj več skupaj.Citat:
Uporabnik sumica pravi:Primerjaš tretjo vrsto normalnih sedežev v enoprostorcu in sedenje na sredini limuzine za 2,10m velikim voznikom. Resno?
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
V Audiju A6 pa sem preživel eno hujših voženj v življenju, tako da bi kar verjel, da ga kaka škoda z levo roko presega, kar se tiče tega, kar občutijo sopotniki. Sedel sem zadaj v sredini, voznik sedež do konca nazaj in 200 km poti. Leve noge nisem mogel potegniti izpod sedeža, strop pri glavi, čeprav nisem velikan. Prvič v življenju sem občutil, kaj je to klavstrofobija. Neprimerno udobneje je denimo v zafiri v tretji vrsti, kjer sem se tudi že peljal tako razdaljo.