Nevernik!!!!Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj je narobe z napisom vstop skavtom in psom prepovedan?
matko..tebe privlači verska vsebina in nisi omejen, čuden, nas k odbija..smo pa nestrpni.
a tako uči knjiga, on in njegov sin
Citat:
Tisti, ki ne verujejo med sledniki Knjige in mnogobožci, bodo zagotovo vrženi v peklenski ogenj. Za večno bodo ostali v njem. To so najbolj ničvredna bitja!
Citat:
Skavti se čutimo del Kristusove Cerkve in najdemo v njej svoje mesto.
Citat:
je potrebno, da ima bratovščina svoj »dom« v eni od župnij ali v kakšnem samostanu, kjer bo prejela tudi duhovnega asistenta ali pa vsaj kraj svojega običajnega srečevanja.
Citat:
Skavti bomo navzoči v svojih župnijah, pri njihovem rednem življenju.
Citat:
Uporabnik MatBal pravi:
@softi, kaj je pa narobe z napisom vstop idiotom in @softiju prepovedan?
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Nevernik!!!!Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj je narobe z napisom vstop skavtom in psom prepovedan?
matko..tebe privlači verska vsebina in nisi omejen, čuden, nas k odbija..smo pa nestrpni.
a tako uči knjiga, on in njegov sin
Citat:
Tisti, ki ne verujejo med sledniki Knjige in mnogobožci, bodo zagotovo vrženi v peklenski ogenj. Za večno bodo ostali v njem. To so najbolj ničvredna bitja!
Citat:
Uporabnik MatBal pravi:
@softi, moj nadstandard (in sicer da več sto ur na leto delam z mladimi), si plačujem sam, tako da plačam letno članarino. Nakupa vojaških šotorov in lopate, ki jih bomo uporabili v primeru da bomo vpoklicani v primeru večje naravne nesreče, pa ne bom plačal iz svojega žepa. Boš plačal kar ti, kot davkoplačevalec, ki ti bom takrat priskočil na pomoč.
Citat:
Uporabnik MatBal pravi:
@alkoholik, kar naenkrat si obrnil terminologijo. Seveda smo povezani z RKC. A sem to kdaj zanikal? Nismo pa njen del. Niti formalno, niti neformalno, niti finančno, niti kako drugače.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
matbal u bistvu če srbi v sloveniji odprejo svoje kulturno društvo so povezani s srbijo oz del srbije... enako kot slovenci v argentini imajo slovensko kulturno društvo (organizacijo)... in se povezujejo s slovenci...
pač skavtje so povezani s RKC. to je dejstvo.
zdej, če koga to moti se je pa za vprašat zakaj... mene ne...
Citat:
Uporabnik MatBal pravi:
@softi, ne pravim da ste nestrpni, ker vas verska vsebina odbija. Naj vas. Samo ne mene obsojat, ker me ne. In ne govorit, da to, da katoliška organizacija (ki NI del RKC) za svoje delo v javnem interesu prejme sredstva od države, pomeni škandal. To je nestrpnost.
Osnovne pravice so jasno določene, vendar bi jih bilo potrebno v vseh pogledih omejiti na skupnost. Torej, vse stroške in spodbude prepustiti RKC in ne VSEM državljanom. Vera je intimna zadeva in jaz je na noben način ne želim financirati, ker meni ravno tako nihče (.gov) ne bo financiral izleta v Gotham city, da bi spoznal Batmana, če si bom to zaželel.Citat:
Če jaz kot katoličan pridem, in zahtevam iste pravice kot ostali, mi pravite da mi ne pripadajo, ker je Cerkev ločena od države. WTF?!