Sirija - nekaj tu smrdi

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Res me zanima, kaj so inšpektorji ugotovili, čeprav odgovor že itak sedaj vemo, samo še "štempelj" manjka.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.021
6.235
113
blizu močvirne prestolnice
Smešni ste mi tisti kateri dajete upanje na Ruse, ker vam še sedaj ni prišlo v glave, da so njihovi politiki, ne narod, izdajalci SLOVANOV in dolgoletnih zaveznikov. Če nebi hoteli da Jenkiji napadejo Sirijo, bi enostavno poslali kakšnih sto vojakov da bi bili na ključnih mestih in tako si ZDA nebi upale napasti, ker pa jim dol visi, saj se spomnite SRBIJE in BIH, potem pa smo kjer smo!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Smešni ste mi tisti kateri dajete upanje na Ruse, ker vam še sedaj ni prišlo v glave, da so njihovi politiki, ne narod, izdajalci SLOVANOV in dolgoletnih zaveznikov. Če nebi hoteli da Jenkiji napadejo Sirijo, bi enostavno poslali kakšnih sto vojakov da bi bili na ključnih mestih in tako si ZDA nebi upale napasti, ker pa jim dol visi, saj se spomnite SRBIJE in BIH, potem pa smo kjer smo!

Rusi niso teletabisi
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne trolaj, za Sirijo nisem govoril o Slovanih, temveč nasplošno, ostale Slovene so tako ali drugače zafrknili, kaj delajo z vami pa mi je vseeeno!

Ti odgovor ni bil dovolj SPLOSEN? Rusi imajo v Siriji svoj interes in ga bodo zascitili.Tako ali drugace. V bistvu bodo oni v tej zgodbi verjetno edini zmagovalci.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Groza me je kaj se dogaja po svetu. Groza me je novodobnega fašizma ZDA, ki ga ta izvaja vsem na očeh in celo s precejšnjo podporo javnosti. Groza me je, ker se s takim načinom tudi Evropa kmalu lahko znajde pod ameriško nadvlado. Groza me je še večih stvari in resnično upam, da se bo ljudstvo končno uprlo, čeprav sem mnenja, da imajo lobiji prevelik vpliv, da bi se lahko zgodilo karkoli resnejšega. World is F-ucked up. Očitno bo treba emigrirat v Južno Ameriko, da bo mir pred kreteni na stolčkih..

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Na RTVSLO.si je bil intervju s slovenskim opazovalcem, ki je jasno povedal kdo je kriv za dogajanje v siriji, čudežno je pa članek po kakšni uri bil izbrisan iz RTVSLO. To je pa res višek vsega.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Mogoče intervju z Boštjanom Videmškom? Bil je pred parimi dnevi v spletni klepetalnici rtvja če to misliš? Zanimivo bi bilo dobit kak neodvisen vpogled v dogajanje, ja. Se pa bojim, da je za neodvisno poročanje treba kar nabavit karto za tja.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Na RTVSLO.si je bil intervju s slovenskim opazovalcem, ki je jasno povedal kdo je kriv za dogajanje v siriji, čudežno je pa članek po kakšni uri bil izbrisan iz RTVSLO. To je pa res višek vsega.

Odgovor MMC-ja iz enega drugega foruma:

"Zaradi šuma v komunikaciji smo intervju s podpolkovnikom Josipom Bostičem "V Siriji so imeli džentelmenski dogovor o napadanju" umaknili. Posredovane informacije bomo uporabili v članku o razmerah v Siriji.
Hvala za razumevanje!"

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Intrevju s sirskim 'pod' zunajim ministrom:

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-23925037

Sodeč po tem intervjuju ima sirski režim toliko kredibilnosti kot Obama - po njegovem v Turčiji ni demokracije (v Siriji, kjer Asad dobiva volitve s 97 % glasov, pa seveda je), Assadove nasprotnike je zreduciral na Al Kaido, kemičnega orožja Assad ni uporabil (no, to je nekako logično, da ne bo priznal) itd. Skratka, enaka retorika kot Obama, le z nasprotnim predznakom.

Nazadnje urejeno:

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Pozabil je tudi povedat, da je na njegovi plačilni listi Hezbolah in ostala paravojaška gamad....

to pa je ok... tukaj ni problema...

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Assad ne hodi na okol s svojo vojsko in pridiga o demokraciji in človekovih pravicah a ne?

Na svetovnem prizorišču ni človekovih pravic in ni demokracije. Je samo denar in moč. Bilo bi pač smiselno, da že enkrat sestopimo iz višav ideologije, ker bo drugače sestop bolj podoben padcu.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Ko propagirano ideologijo odstraniš iz svojega sklepanja ti kaj ostane? Je Assad bi kdajkoli v ofenzivi? Na svetovnem prizorišču je igra preprosta za razumet: ali igraš igro, ki ti jo vsili močnejši, ali pa te ni. Ljudje so samo kolaterarna škoda.