Sodelavki je crknil Siol TV komunikator, nov je 130€, na Bolhi pa okoli 70€, tak da bo vzela rabljenega. Zdaj me pa zanima ali je treba rabljenega še kaj nastavit, registrirat pri Siolu ipd., ali ga samo priklopiš na modem in je to to?
Men se zdi, da ga mora prijavit, če se prav spomnem, bo rabila MAC al pa serijsko. Oboje je na nalepki.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sodelavki je crknil Siol TV komunikator, nov je 130€, na Bolhi pa okoli 70€, tak da bo vzela rabljenega. Zdaj me pa zanima ali je treba rabljenega še kaj nastavit, registrirat pri Siolu ipd., ali ga samo priklopiš na modem in je to to?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
http://www.bolha.com/oglas3839...-dodatki-siolt2
Sicer pa hvala za info!
Citat:
Uporabnik Aleksandra12 pravi:
Pozdravljeni ! mene pa zanima, če mogoče kateri od vas ve,koliko tv komunikatorjev lahko imam priklopljenih v eni hiši, glede na to, da imam siol trio paket, 2 televiziji in pa SAMO en komunikator. ( zanima me predvsem, kako dosežem, da bi imela dva komunikatarja , torej na obeh televizorjih, bi pa še vedno plačevala isto ceno torej okoli 50 € ) ? Sedaj se v dnevni lahko gleda vse programe, tv v spalnici pa sameva, saj imam tako slab signal, da sobna antena sploh ne daje nobene slike . Nujno , prosim kogarkoli za čimprejšen odgovorhvala ! Lp
Citat:
Uporabnik janezpesec pravi:
Na tem ne bo mogla gledati mpeg4 kodiranih programov. Telekom grozi da bo vse uporabnike na bakru prestavil na mpeg4.