Simobil - Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
V vsakem primeru boš plačal 10 evrov na mesec.
Če boš porabil za 15 evrov boš lahko koristil bonus. Ostane ti ga še 45 evrov

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj se mi je zdelo, da je tako nekako
frown-1.gif
...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj to je to. Mafija piše takšne ponudbe da vsakemu drugemu ni razumljivo. Torej če imaš Orto u nulo + 201 se ti teh 100€ koristi samo za opcijo 201? Torej vseeno plačuješ fiksno 10€ mesečno? se pravi da rabiš ravno 20 mesecev (dokler ti zopet naročnina ne poteče) da porabiš teh 100€.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
popust se uporablja za naročnino in opcijo + še marsikaj,..

b

Potem velja to, da ce se odlocim za to ponudbo in recimo vzamem en mobilnik, da imam bonusa na storitve IN narocnino 50€ ... in recimo, da se ne presega zakupljenih kolicin, je potem dejansko 5 mesecev brez narocnine?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če dobiš 50€ bonusa in imaš 50€ naročnine,.. ti to znese za 1 mesec free in ne 6 mesecev,...

razloži kako si zastavil svojo kalkulacijo:)

b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja... gre za paket Orto u Nulo... in tam je narocnina 10€
smile-1.gif
... in napisal sem, da bo potem 5 mesecev poloznica enaka 0€ ... seveda ce predpostavljam, da se ne bo izkoristilo nic drugega, kot zakupljene kolicine ...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif
... in napisal sem, da bo potem 5 mesecev poloznica enaka 0€ ... seveda ce predpostavljam, da se ne bo izkoristilo nic drugega, kot zakupljene kolicine ...

Naročnine ne moreš poravnati s tem bonusom, vsaj kolikor sem videl na zadnjem računu od žene, lahko pa poravnaš Moneto.

MarkoO

Pripravnik
8. maj 2009
39
0
6
Ljubljana
www.simobil.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif

Naročnine ne moreš poravnati s tem bonusom, vsaj kolikor sem videl na zadnjem računu od žene, lahko pa poravnaš Moneto.

Tudi naročnina se odšteva...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Mmatej pravi:
Naročnina se ne odšteva!
...vsaj tako so mi rekli v simobil LABu.
Ni važno, kaj so ti rekli, na računu se vidi, da SE odšteva tudi naročnina.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
LOL vsak svoje tera.
Jaz sem sicer mislil, da se Moneta odšteva pa je Borovnica rekel da ne, ker je bil na računu znesek povsem enak za naročnino in Moneto, je potem edino možno, da dejansko odštevajo tudi naročnino.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ne saj ql MadMitch nisem tebe mislil, pač v stilu ti trdiš na začetku da se naročnina ne odšteva, borovnica pove da se odšteva potem se pojavi MarkoO ki tut pove da se naročnina odšteva , potem se pojavi mojster Mmatej ki trdi da se naročnina ne odšteva in se svet sklicuje na Simobilovce skratka en veliki šmorn.
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne saj ql MadMitch nisem tebe mislil, pač v stilu ti trdiš na začetku da se naročnina ne odšteva, borovnica pove da se odšteva potem se pojavi MarkoO ki tut pove da se naročnina odšteva , potem se pojavi mojster Mmatej ki trdi da se naročnina ne odšteva in se svet sklicuje na Simobilovce skratka en veliki šmorn.
smile-1.gif
Jaz sem narobe predvideval, ker sta bila oba zneska enaka,