Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
popust se uporablja za naročnino in opcijo + še marsikaj,..
b
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Noja... gre za paket Orto u Nulo... in tam je narocnina 10€... in napisal sem, da bo potem 5 mesecev poloznica enaka 0€ ... seveda ce predpostavljam, da se ne bo izkoristilo nic drugega, kot zakupljene kolicine ...
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Noja... gre za paket Orto u Nulo... in tam je narocnina 10€... in napisal sem, da bo potem 5 mesecev poloznica enaka 0€ ... seveda ce predpostavljam, da se ne bo izkoristilo nic drugega, kot zakupljene kolicine ...
Naročnine ne moreš poravnati s tem bonusom, vsaj kolikor sem videl na zadnjem računu od žene, lahko pa poravnaš Moneto.
Aha, potem je to verjetno takrat, ko ni kaj drugega odšteti, ker pri njej ni bila odšteta.Citat:
Uporabnik MarkoO pravi:Tudi naročnina se odšteva...
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
moneta pa se v ta bonus ne šteje,..
b
Ni važno, kaj so ti rekli, na računu se vidi, da SE odšteva tudi naročnina.Citat:
Uporabnik Mmatej pravi:
Naročnina se ne odšteva!
...vsaj tako so mi rekli v simobil LABu.
Jaz sem sicer mislil, da se Moneta odšteva pa je Borovnica rekel da ne, ker je bil na računu znesek povsem enak za naročnino in Moneto, je potem edino možno, da dejansko odštevajo tudi naročnino.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
LOL vsak svoje tera.
Jaz sem narobe predvideval, ker sta bila oba zneska enaka,Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne saj ql MadMitch nisem tebe mislil, pač v stilu ti trdiš na začetku da se naročnina ne odšteva, borovnica pove da se odšteva potem se pojavi MarkoO ki tut pove da se naročnina odšteva , potem se pojavi mojster Mmatej ki trdi da se naročnina ne odšteva in se svet sklicuje na Simobilovce skratka en veliki šmorn.