siljenje 12 letnega otroka na nudistično plažo????

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik elo pravi:
zdravo!

poglej, deklica je očitno zelo jasno izrazila svoje nasprotovanje temu početju. mogoče se ji bo nudizem kasneje kdaj dopadel, ampak trenutno je treba upoštevati njeno voljo! v nasprotnem primeru je to posilstvo ali pa vsaj spolno nadlegovanje otroka!

vsaj njena mati bi to morala upoštevati ter se gled tega ne podrejati novemu partnerju.
kakorkoli gledaš bi za vsako mater moral otrok biti na prvem mestu, šele potem partner.

da pa se ta zadeva pojavi kot vsiljevanje novega partnerja se mi zdi že rahlo izpirjeno...
kakorkoli pogledaš vsiljevanje to zagotovo je, sploh če je deklič enoumno izrazil svoj protest glede tega.

ukrepaj takoj!!!

najprej pogovor z materjo, če ne zaleže, ukrepaj na višjih (državnih) inštancah.

zgolj moje osebno mnenje...

l.p.

Ah zateženo pretiravaš, vse se da zmenit na bolj izi način...dialog pa to

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Še en otroški psiholog tukaj
grims-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Če so se letos prvič odločil, da grejo na nudistično plažo, normalno da ne bo hotla it, ker tega ni navajena. Še dodatno bi ji bilo pa nerodno bit naga pred očimom. Zdej njega obsojat, da je pedofil, ker je predlagal nudistično plažo, je paranoično. Razen, da bi jo silu oz. zahteval, da je naga pred njim, če noče bit. Trenutno je v najbolj sramežljivih in občutljivih letih. Vem, ko smo mi hodil na nudo (mislm da sm bil glih ene tok star) in sm js skos nag okol skaku, ko sm bil bolj flegma, brat se pa ni nikol sleku. In ga tud noben ni silu. Pa še to je bla plaža bolj razgibana tako da smo mel vsak za sebe kotiček. Če bo pa neki nagcu vidla jo pa tud ne bo konc. Js mam še vedno v lepem spominu neki mamic iz tiste plaže. So ble pol še dostkrat prisotne v mojih mislih med obredom...
grin1.gif

Ti se kr lepo pogovor z njima naj jo ne silta v nekaj kar noče, ker se ji bo sam še bolj uprl vse skup. Če bota pa še vedno ustrajala pri svojem, pol pa reč, da jo boš ti na morje pelu pa naj bo pr teb. Sej se bota mela tud lepo tud če ne bo morja vidla en let.
zmaga.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
kaka mala prasička, a??
ona bi rada gledala 16 letne anoreksične tipe, tu pa ji starši nudijo da gleda taprave kurčiče, ovele in plesnive, na zamaščenih švabskih dedcih!!

res priceless!

Nazadnje uredil moderator:

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:......

Js mam še vedno v lepem spominu neki mamic iz tiste plaže. So ble pol še dostkrat prisotne v mojih mislih med obredom...
grin1.gif

......

ti pacek ti
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Socialno delavko na vrata. Sicer pa če si malo barabe, pa hčerkica tudi, jih lahko spravita tako daleč
da pride tamala celo k tebi živet, ampak to bi že bil podvig.

Kar lepo socialno delavko kontaktiraj, povej kaj se dogaja in ti bo posvetovala. Kok mi je jasno ta
spolna nedotakljivost, kamor spada tut nudizem, ti ga noben nemore vsilit, niti starši.

Pa vso srečo.

Sicer pa probaj sprva mogoče tut na lep način, v smislu da tamala ta teden ali 2 preživi pri tebi,
pa gresta recimo na morje ali podobno...

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
No, ne vem če ni že mim tale tema, ampak moram tudi jaz nekaj napisat. Moram rečt, da sem že od svojih zgodnjih najstniških let vedno bil na nudistični plaži, tudi z ženo sva vedno dopust preživljala tam. Ko se nama je pred 13 leti rodila hčerka se je nadaljevalo enako. Pri 11 letih je dejala, da ji e nerodno pred drugimi in smo pač dopust začeli preživljati drugače. Če smo bili sami, naprimer na jadrnici se je slekla, če so bili zraven še drugi ljudje, je bila oblečena, ne siliva pa je da hodi na nudistično plažo.
Bomo pač nekaj let dopust preživljali drugače. Ampak tale nasvet je za mamo in očima tiste deklica, dvomim, da boš ti s kakršnim koli pritiskom razen z dialogom karkoli dosegel. Kvečjemu boš še povečal spor. Kakšen socialne službe in ostalo, ljudje prosim vas nehajte dajat take neumne nasvete. Kaj mislite, da če grejo pari narazen, da se pol kaj veliko upoštevajo pri medsebojnih željah?

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Nisem niti prebral vseh sporočil, ampak sam menim, da če punci ni všeč se je ne bi smelo silit v nekaj kar ji ne paša
smirk-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Bi znalo hitro postat zanimivo.

ja, zanimivo za koga? Ne blodi. Take reči vodijo samo v škodo otroka, medtem ko stara dva obračunavata med sabo...
problem je treba rešiti drugače, s pogovorom za začetek...

uporabnica

Zelenc'
3. jul 2009
1
0
1
no ker se na koncu govori o nudističnah plažah, in je nekdo rekel, da moški ležijo na trebuhih.
jaz bi pa povedal(sem moški-uporabnica mi je ime samo za foro), da se strinjam, kako je njegovi hčerki
zaradi vsega tega. bi pa povedal, tudi to kako je mladim fantom v nejni starost(saj sem surfal že kar nekaj časa nazaj in
se mašel PODOBEN forum) ko so na nudistični plaži-> imajo nenehne erekcije(tega se ponavadi sramujejo). eni imajo ukrivljene penise, eni prekratko kožico ali pa juh je sram zaradi velikosti itd.
punce imajo pa tisto ravno povržino, katera se sploh ne razlikuje od drugih in sram jih je lahko samo bradavičk.
(razen v tem primeru, ko je vmešana družina)