siljenje 12 letnega otroka na nudistično plažo????

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Potipaj prvo malo njeno mamo in vprašaj če gredo letos kam na počitnice. Boš videl njeno reakcijo. Če ti bo rekla da gredo na nudistično, ji reci, da si zaskrbljen za hčerko, da je v takšnih kriznih letih in da se ti to ne zdi pametno. Če bo kaj pametovala direktno povej, da si ti njen oče in da se boste skupaj vsedeli in da naj hčerka povej kaj hoče. Če se bo slučajno njen partner vmešaval poleg ga prvo opozori,da to ni njegova stvar, če pa bo še kar pametoval pa direktno na socialno, ker gre očitno za pedofila. Če še to ne reši stvari, pa samo batine zvečer z oddejo čez obraz, čisto resno mislim, ker tole je pa totalno bolano.

tu bi jaz dodala še to, da tega ne naredi pri njih doma, ker potem je ona na boljšem, ker je na svojem in v takem primeru je oseba "močnejša". Naj bo to, če je le možno, na nevtralnem območju (lastneizkušnje.press)

Ja imaš prav. Na srečo ne poznam tega. Verjetno je bila tudi tvoja izkušnja težka.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Ne dogajajo se ravno orgije, sam se je pa za vprašat, zakaj nekaj tipov na nudistični plaži leži na trebuhu
crazy1.gif

Sicer....da ne bo sedaj čudno izpadlo, pravi nudisti itak ne hodijo tja za to, da si ogledujejo druge, se pa najdejo pacienti, ki so tam s tem namenom.

Na nudistični plaži si itak bolj "zanimiv", če si oblečen, kot pa če si slečen.

Jaz nisem vidla v tolkih letih nobenega takega tam...če pa so same družine, pa itaq...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Ni bila ravno lahka, ampak vem kako je to, ko se za nekaj boriš, a žal naj***š ker nisi na svojem teritoriju
wink-1.gif

@Maggio: potegnjena črta: preberi naše nasvete, premisli pri sebi in uredi stvari tako, kot so za tvojo hči najboljše
wink-1.gif

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.079
113
Karkoli boste počeli, se zmenite odrasli med sabo, brez hčerke.
Lahko se postaviš na njeno stran, in zagovarjaš njeno (svoje) mnenje, ampak ko se dogovorite,
kar se pač dogovorite, se morate vsi tega držat. Če hčerki hočete dobro.

Če si pa samo želite nagajati med sabo, pa povabite še hčerko na ta sestanek.
In tam se bo mala zelo hitro naučila, na koga mora pritisniti, če ji kaj ni všeč,
in kako mora stvar speljati, da bo vedno vse po njenem.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
En psihološki nasvet.

Ko bosta z bivšo ženo, njenim partnerjem ali v troje vodili te debate ali bog nedaj kregali...tega ne počnite pred otrokom.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
če nista una dva normalna, se obrni na pristojne službe.
Jaz bi tamali rekel,naj se obrne na solskega psihologa,ce je stvar resna bo ta obvestil socialno,...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
če nista una dva normalna, se obrni na pristojne službe.
Jaz bi tamali rekel,naj se obrne na solskega psihologa,ce je stvar resna bo ta obvestil socialno,...

Pa ti misliš da se otroku dopade da sta (že v štartu) njegova starša ločena, nato pa še mora prenašat očima ki je nek [censored].

To je zelo stresno (in pred njegovimi vrstniki sramotno), zdaj pa da še po šoli to obeša na zvon bo deklico totalno zlomilo.

Skratka te stvari se rešujejo čimbolj "nevidno" za otroka in njegovo okolico.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
kakšno paranojo in cirkus so nekateri hitro sposobni zganjat
crazy1.gif

ne mislim zdej očeta, katerga skrbi in situacijo čist zastopim (isto hčerkino, zakaj ji je neprijetno). vse skupi se lahko hitro reši tko, da je tamala na plaži oblečena ali pa ostane pri očetu. če pa bo že zdej vse po njeno "grem na morje, ampak tja pa pod nobenimi pogoji!" in se bota mati in njen partner morala odrečt stvarem, ki so njima v redu, bo na dolgi rok (s potuho pr očetu) sam še slabš - kot je en že ugotovil. (ta primer je sicer dost specifičen in čist podpiram željo, da se ne sleče)
lepo naj se usedejo vsi trije, se zmenijo 3/4 stvari, kasneje pa še hčerko povabijo in se dokončno zmenijo.
je pa druga, če bo oče dobil kakšne neprijetne občutke ob tem oz. glede očima: v tem primeru je najbolje, da za tisti čas sam poskrbi za hčerko, naprej bo pa videl. se mi zdi pa kretensko od nekaterih, da ženinega novega partnerja že kar zmerjajo in obsojajo na podlagi petih vrstic ženinega bivšega moža (to je zmeri faktor), razmišljajo o CSD in šolskem psihologu...kretensko do amena, sploh ker bi s tem otroku bolj škodovali, kot pa da da ene kurčeve kopalke na plaži dol.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ko imaš enkrat otroka, je on na prvem mestu. in ne tvoje želje po nudizmu. kot da je tak oprekleto bolše bit nudist, kot pa se met dobr oblečnz otrokom.
stupid-1.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Hvala za nasvete so pričakovano takšni kot so, in kot se spodobi.

Pač se bomo morali kulturno vsesti skupaj in nekaj stvari razčistiti, najprej sami, ker zaenkrat še ne mislim vmešavati raznih pristojnih služb CSD. itd..
Nikakor nimam namena da bi si nagajali med seboj, ker sem sedaj najbolj miren in srečen tako, da imam z njimi samo nujne opravke in da njih dva čimmanj vidim, z tipom nisem sploh še v življenju govoril, z hčerjo pa hvala bogu se lahko dogovorim skoraj kadarkoli hočem tako, da bom najprej malo potipal pri bivši da vidim kako bo reagirala - ker direktno za nudistično mi 100% ne bo povedala.
Jaz pa svoji hčeri verjamem ,ker mislim da je to prebolana tema da bi se otrok zmišljeval.
In sploh ne dvomim v to da ne bi dosegel kar bo hčer hotela, pa tudi če ne bo šla z njimi na dopust jo bom pač jaz peljal na morje.

In tudi s tem da bi bila oblečena na nudistični se ne strinjam, ker se mi zdi da je to vsiljevanje golote, jaz vem da se nebi dobro počutil če bi gledal golo lastno mater sploh pa očima , da o razvlečeni koži starcev in starih bab ne govorim.

hvala za nasvete

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.079
113
Citat:
Nikakor nimam namena da bi si nagajali med seboj, ...
Citat:
...In sploh ne dvomim v to da ne bi dosegel kar bo hčer hotela...
aplauz.gif

Nekaj pregovorov, ki mi padejo na pamet v tem trenutku:
*Kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima.
*Deli in vladaj.
*Preveč poglavarjev, premalo indijancev.

Sprijazni se s tem, da se je tvoja funkcija zreducirala iz funkcije
starša na funkcijo očeta (darovalca sperme).
Sedaj si v istem rangu kot razni strici in tete, stare mame in podobno, ki pridejo na
obisk enkrat na teden in prinesejo kilo čokolade in kup igrač, zraven pa imajo kup nasvetov o vzgoji.
Otroci imajo take obiske zelo radi, lahko počnejo z njimi kar hočejo, ker obiski na koncu dneva odidejo,
otroci in težave pa ostanejo staršem.

teccna

Pripravnik
3. avg 2007
46
0
6
Čist preveč komplicirate vsi skupaj

Ti jo odpelji na morje pa je.
Al je to problem?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Punca je že dovolj velika, da če se odloči da ne gre na nudistično, da lahko kratkomalo zavrne 'iti na morje'.

Proglasi naj, da bo v tem času pri tebi....potem naj se pa onadva nastavljata žarkom kot jima je ljubo.

Zdaj kako boš ti postopal je vprašanje...ker lahko se na koncu zgodi da bo krivda za to, da mala noče iti, tvoja (vsaj pri biv{i partnerici). Tako da...hlčerki povej da če se ji ne gre da je lahko mirne duše pri tebi, kaj več pa se jaz na tvojem mestu ne bi vtikoval.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
zdravo!

poglej, deklica je očitno zelo jasno izrazila svoje nasprotovanje temu početju. mogoče se ji bo nudizem kasneje kdaj dopadel, ampak trenutno je treba upoštevati njeno voljo! v nasprotnem primeru je to posilstvo ali pa vsaj spolno nadlegovanje otroka!

vsaj njena mati bi to morala upoštevati ter se gled tega ne podrejati novemu partnerju.
kakorkoli gledaš bi za vsako mater moral otrok biti na prvem mestu, šele potem partner.

da pa se ta zadeva pojavi kot vsiljevanje novega partnerja se mi zdi že rahlo izpirjeno...
kakorkoli pogledaš vsiljevanje to zagotovo je, sploh če je deklič enoumno izrazil svoj protest glede tega.

ukrepaj takoj!!!

najprej pogovor z materjo, če ne zaleže, ukrepaj na višjih (državnih) inštancah.

zgolj moje osebno mnenje...

l.p.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Punca je že dovolj velika, da če se odloči da ne gre na nudistično, da lahko kratkomalo zavrne 'iti na morje'.

Proglasi naj, da bo v tem času pri tebi....potem naj se pa onadva nastavljata žarkom kot jima je ljubo.

Zdaj kako boš ti postopal je vprašanje...ker lahko se na koncu zgodi da bo krivda za to, da mala noče iti, tvoja (vsaj pri biv{i partnerici). Tako da...hlčerki povej da če se ji ne gre da je lahko mirne duše pri tebi, kaj več pa se jaz na tvojem mestu ne bi vtikoval.
Skratka: ker sta mati in očim zatežena, naj otrok ostane brez morja.
Fino, fino ...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
a je normalno da je posiljena v nekaj kar ji ne paše, rekoč da bo morje videla...

po tej logiki bi bilo zanjo idealno to, da jo prodajo kakemu šejku, češ bo videla več sveta...

nekateri imate res vrhunske umske sposobnosti...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

Skratka: ker sta mati in očim zatežena, naj otrok ostane brez morja.
Fino, fino ...

pa sej ne obstaja samo nudistična plaža. se gre pač na navadno plažo, kot da bo svet propadu zaradi tega, ker stara 2 ne bosta mogla bit naga
bonk.gif

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.079
113
Ta mala izsiljuje.
Ona bi raje šla na morje v Lucijo, kjer bo pol njenega razreda, ne pa v nek kamp bogu za hrbtom.
In če ne more "nove družine" prepričat, bo pa iz druge strani udarila.

In kakor bodo ta problem rešili, tako se bodo reševali vsi prihodnji problemi.
Zaenkrat kaže na gladko zmago smrklje.