Šifrant na zavodu za zaposlovanje

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Vidim, da se rad kregaš z ljudmi, ki imajo očitno več znanja od tebe, ki si ostal v kameni dobi in si res starina. Kar išči prepir...

Prevajanje v konzoli v neLinux okoljih... Lepo te prosim... A smo leta 1992 ? Za Linux okolja pa navadno Javo brez razvojnega okolja razumem, drugje je pa sramota...
hysterical-1.gif

Kot pravim, Xbase++ je bil moderen v devetdesetih, danes pa je žal stara šara in s tem se očitno ne moreš sprijaznit in zato
imam jaz površno znanje. Pa ne gre samo za konzolo. Kaki argumenti...
hysterical-1.gif

Če misliš še naprej Xbase++ hvalit potem si žal res starina in ti priporočam umik iz te teme.
bonk.gif

Ko sem jaz začel s temi rečmi se je praktično vse prevajalo v konzoli, ampak danes je šel čas naprej in ti očitno to ne moreš
prebolet, zato si oni post smatral kot napad na svojo osebnost.

Hkrati pa tema ni bila odprta zaradi Xbase++, ampak zaradi pomanjljive in zastarele diferenciacije poklicev na zavodu za zaposlovanje.
Če pa želiš mene poniževat pa izvoli in odpri novo temo v čveku ali spam kotičku.
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

lemar

Fizikalc
8. jan 2008
406
57
28
ego kot Triglav, funkcionalna pismenost kot Postojnska jama, saj se boš prej razpoču kot Fukušima
hysterical-1.gif

uživaj dalje

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik lemar pravi:
ego kot Triglav, funkcionalna pismenost kot Postojnska jama, saj se boš prej razpoču kot Fukušima
hysterical-1.gif

uživaj dalje

Evo, je že začel žalit...
hysterical-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
če nimaš pojma o čem govoriš bodi raje tiho.

na vseh normalnih profi sistemih se dela peš, prevava v "konzoli", če hočeš kar koli narediti. to kar v windowsih skupaj namečete in temu rečete programiranje ni niti senca od programiranja. ko prite do težav, ker seveda zadeve ne delujejo kot bi morale, pa ajmo nabavimo večjo kišto...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Mam jaz čisto dovolj pojma, da lahko presojam omenjene stvari. Tu je navada na tem forumu, da ko ma nekdo prav vsi začnete žalit.

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zanic (= neucinkovito) programiranje in averzija do izvajanja skript/ukazov v konzoli sta dve razlicni stvari, ceprav ju lahko najdes tudi pri istem cloveku.

Jaz sem na prvem mestu za ucinkovito programiranje (mikrokontrolerji, ki so vecina mojega posla, me ze tako silijo k temu, hkrati sem pa kot vsak zaresen tehnocno naravnan clovek se malo cudaka z zametki OCD
tongue-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Glavni problem tu je, da se je oglasilo par folka, ki je zaspal na relikvijah, zdaj pa mene napadajo. Saj bodo sami videli, kam jih bo to pripeljalo, ko bodo enkrat postali zaradi tega neuporabni. Potem bodo pa tudi oni klupali na zavodu.

Danes je potrebno predvsem sodobno razvojno okolje, kot ga imajo npr. Java (Eclipse), .NET, Delphi...
Xbase++ nima pa nič od tega... Če pa ima, je bil pa eden mojih bivših delodajalcev zastarel, ker ga nismo imeli...
Ko sem jaz začel še ni bilo takega okolja nikjer in se je vse prevajalo v konzoli, ampak sem šel v korak s časom
in zdaj delam s sodobnejšimi rečmi, pomeni da nisem zaspal na relikvijah. Ko pa neku, ki očitno je zaspal na relikvijah to
poveš, pa to kar smatra kot napad na osebnost (lemar, ceedevita), ljudje, ki smo pa sledili razvoju pa kao nimamo
pojma.
smile-1.gif

In spet ponavljam, zašli smo iz teme, čeprav je od tebe zdaj prišu še najbolj razumen odgovor...

Nazadnje urejeno: