brezveze.. bos mel samo težave s shranjevanjem zimskihKaj je že čas za letne gume.
Razmišljam da jih menjam
brezveze.. bos mel samo težave s shranjevanjem zimskihKaj je že čas za letne gume.
Razmišljam da jih menjam
Kaj je že čas za letne gume.
Razmišljam da jih menjam
Kaj je že čas za letne gume.
Razmišljam da jih menjam
Pozabil si povedati, da je v tem letu edini primerni datum za preverjanje pnevmatik ponedeljek 18.04.!
Andy je zgubil smisel življenja,Kak jih pa Andy shranjuje? To bi znal bit edini praviln postopek. Ker če kdo nagrunta zadeve je to on.
enega preobul kmalu "po zakonu", drugega par dni nazaj..Jaz uporabljam staro avstrijsko modrost. Najmanj do 15. 4 pocakam.
Jaz se sploh po avtocesti ne vozim, da jih ne preobremenim s hitrostjo. Sedaj imam poleg winter car še summer car.Jaz mojim gumam vsak večer berem pravljice preden grem spat. Enkrat sem jih narobe spravil in jim nisem bral pred spanjem, da vam ne rečem kako so jajčaste ratale, sem kar poskakoval po cesti z njimi, kot oni latinosi iz ameriških filmov, ki imajo hidravliko.
Jaz jih dam kr v skrinjo. Zimske.Jst jih vsako leto dam skladiščt prek https://storingcargo.si/. Živim v bloku, tko da prostora nimam, garaže tud ne, pa pride me 6€/mesec skupi okol 30€/sezono.
Dober da nimaš krušne peči.Jaz jih dam kr v skrinjo. Zimske.
Poletne pa v mikrovalovko. Ja, mam veliko mikrovalovko, zakaj sprašuješ?