ja sej tko mam...Spodaj daš dve z feltnami, nanju dve brez felten...dve vrsti. Čao miki.
pa sem vceraj dobil idejo, da bi mal zakompliciral
A ni tako da naj bi pnevmatike na feltnah hranil leže, brez pa pokonci?
A ni ravno obratno?A ni tako da naj bi pnevmatike na feltnah hranil leže, brez pa pokonci?
Da si zihr je pomoje najbolj da jih maš po diagonali pa je problem rešen.
A ni ravno obratno?
Poglej priponko 54502
vir.
Kako pravilno shranjevati pnevmatike? | Goodyear Slovenija
Večina pnevmatik vsaj del leta ni nameščena na vozilu, zato jih je potrebno v tem času, če želimo, da nam dolgo služijo, skrbno shraniti. Pri tem moramo biti pozorni in poskrbeti, da je hramba pravilna, saj bodo le tako ohranjale svoje lastnosti, s tem pa bo njihova življenjska doba daljša. Pri...goodyear-slovenija.si
Ja vem za te nasvete toda meni je to nelogično. Ravno za prazne je po moji logiki več možnosti da bodo v pokončnem položaju začele spreminjati obliko, kot polne. Posebej ker 90% folka ne bo hodilo obračat gum. Veliko jih hrani pri raznih vulkanizerjih, kaj misliš da jih oni obračajo?Poglej priponko 54502
vir.
Kako pravilno shranjevati pnevmatike? | Goodyear Slovenija
Večina pnevmatik vsaj del leta ni nameščena na vozilu, zato jih je potrebno v tem času, če želimo, da nam dolgo služijo, skrbno shraniti. Pri tem moramo biti pozorni in poskrbeti, da je hramba pravilna, saj bodo le tako ohranjale svoje lastnosti, s tem pa bo njihova življenjska doba daljša. Pri...goodyear-slovenija.si
In kot izračunaš glede na oddaljenost od ekvatorja (gravitacija pa to ...)Da si zihr je pomoje najbolj da jih maš po diagonali pa je problem rešen.
Kje pa imaš to čez poletje?konstantna temperatura do max 20 stopinj.
Upoštevati je potrebno rotacijo zemlje.In kot izračunaš glede na oddaljenost od ekvatorja (gravitacija pa to ...)
Evo, tržna niša. Se voziš od hiše do hiše in sprašuješ, če imajo morda gume za obrnit.Veliko jih hrani pri raznih vulkanizerjih, kaj misliš da jih oni obračajo?
Kje pa imaš to čez poletje?
Vulkanizer jih nafu... v šotor, kjer je prijetnih 60+ stopinj, pozimi pa tudi od prilike.