Sežig korana

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa v vodu ste bli zmer v manjšini....pravtako albanščine niste smel furat ....preventivno da so srbi (komandanti) lah razumel kaj naklepate

eazy je albanec?????
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Proporcionalni sistem v vodu! V prostem času ste bli pa >2.....da se ne bi igral teroristov
smile-1.gif

no ja, sam eden je mislm da ustrelil 4, celo starešine, potem pa naredil samomor tam v 80. letih

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
res je, sem šel zdaj gledat...nek aziz kelmendi je bil to...samo to, da albanci niso imeli avtomatskega orožja, prvič slišim...tale jo je že imel, če je verjeti tekstu...

paracin

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
ukradel je avtomat, saj so(smo) imel poveljniki (razen pištol) orožje v soškaš(?) na hodniku..za municijo je pa vlomil v skladišče..je bla štala takrat--Albanezi so bili na črni listi tiste cajte.- razen albank
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
hm, meni je to malo čudno...a nisi reku, da ste imeli avtomate zaklenjene?? Pa tudi do municije ni bilo lahko priti, vsaj kakor so mi JNA 'veterani' govorili...albank??
tongue-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
kako zaklenjene? jaz sem to rekel? orožje je bilo odloženo v šoškaš, tja v lesenih omarcah praktično..avtomate smo odložili prvi v vrsti komandir čete, voda, naprej pa pap. ovke ostali vojaki..škorpijona sem pa imel jaz pa komandir voda nabite na omarici..tko je bilo

albanke...bla je ena lepa 17 letnica, ki je za 5000 dinarjev naredila vse,, ampak, danes je že verjetno vsa ehh..
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
ja fak' kakšen čistiln servis? a za avtomate, pichotine ali pištole..ne vem?
ko sem bil vojak jla, sem imel čistilni srvis za uniformo..za več pa ne
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne bom..izpadel si iz kviza..pameten si..in se ne bom več družil s tabo.

mi je zlo zanimiv, da ti ne potegne..ubistvu vem..vlečeš me..kao

jutr, k pride moj prjatu, domobran, bo v minuti vedel o čem govorim..pač razgledan človk z juga...ne pa vi..sevednjaki

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Sosedje Kosova tudi o Slovencih pravijo vse sorte... med bolj bolj popularniimi je izraz "becki konjusari". Ce smo ze pri tem kdo kaj pravi
stupid-1.gif
Kaj je slabse, biti "stoka" ali "becki konjusar" bos ze sam presodil.

A so fauš, ker so bečki konjušari šolali otroke u Beæu, medtem ko so njih uporabljali za gradbeni material?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Sosedje Kosova tudi o Slovencih pravijo vse sorte... med bolj bolj popularniimi je izraz "becki konjusari". Ce smo ze pri tem kdo kaj pravi
stupid-1.gif
Kaj je slabse, biti "stoka" ali "becki konjusar" bos ze sam presodil.

A so fauš, ker so bečki konjušari šolali otroke u Beæu, medtem ko so njih uporabljali za gradbeni material?

da
grims-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
115
63
štajerska
daj odgovori že enkrat , zakaj so talibani razstrelili kip bude in kako to da budisti niso potem nekje zaklali nekaj muslimanov v indiji ali na cejlonu recimo ?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
daj odgovori že enkrat , zakaj so talibani razstrelili kip bude in kako to da budisti niso potem nekje zaklali nekaj muslimanov v indiji ali na cejlonu recimo ?

Koga boli k. zakaj so talibani rastrelili nek k. spomenik.
1. Talibani ne predstavljajo vse muslimane na tem planetu
2. Talibane je na oblast pripeljal zahod
3. rusenje spomenika so obsodili v stevilnih "muslimanskih" drzavah
4. na tem planetu vsak dan neka druga skupina (ce bi generalizirali bi rekli kristijani) vsak dan ubija in rusi spomenike pa se nobena "kristijanska" drava ni izjasnila glede tega (kaj sele stevilne!)
5. Afganistan celo dela na obnovi za razliko od nekaterih

Kajne? Aja? Zakaj so Talibani razstrelili nek spomenik?
stupid-1.gif