Bivša me kliče tak 1-17x na teden, odvisno od fustracij ki jih ma s sedanjim, jaz ji redno fuknem telefon dol s tem ko ji rečem;
"Pokliči me, ko bi rada da te pof00kam tako včasih, ne pa da te tolažim ker te je sedanji okol kepe, ker si prišla prepozno domov!"
Kako omenit?
"Čuj, reči mi, te Mirko enako dobro poka tako sem te jaz?" (tu je treba it na prvo žogo, če reče da je mirko jači, jo vprašaš, "zakaj pa kličeš?)
Vrjamem v priložnostni seks, samo se izogibam temu, da bi moral nekoga povozit samo zato, ker brani zdajšno punco,
zdi se mi družbeno nesprejemljivo.
Moje izkušnje?
Bol malo jih je. Načeloma sn hodo tučt eno, za katero mi je kolega dal blagoslov, pol pa jaz ravno skačem po njej, pa jo kliče,
kaj dela moj pecikl pred bajto.
Drug primer (meni osebno najljubši), kolega je tuko neko sosošolko, pa pravi kak bi mu blo kul, če bi še jo kiri naskočo,
da bi lahko debatirala o izkušnjah, še danes mi ni jasno, zakaj se je nehal pogovarjat z mano.
To pa je načeloma to, zaj groženj po SMSih; "Babo si mi nategno, ubil te bom" ne štejem, ker sn vsakemu napisal;
"Ni kaj hvalit, rad sovrstniku dokažem da ma kurbo za babo."
Da si nebo kdo mislil, moj hit list je izredno mali, je pa res da vsaka nosi eno ali dve življenski štoriji.