Sex s sosedo

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
In zdaj sta prijatelja
smile-1.gif

Njemu bo jamrala, možu pa grozila, češ, da hitro lahko najde drugega in s prstom kazala nanj.

Jupi! To se bodo lepo gledali.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zdaj sta prijatelja. Čez 10 let bosta mal bolj tesna prijatelja. Čez 20 že u iber tesna.

Čez 30 let se mu pa ne bo več dvignil ... pa je šla šansa papa
evil.gif

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Pred pol ure se je prijavil, mal mu dajmo še cajta, da pride do sape.....
cool-1.gif
za vsakega veš kdaj se prijavi ali samo zanj?
grims-1.gif

kako kavo ti je pa skuhala?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Zdaj sta prijatelja. Čez 10 let bosta mal bolj tesna prijatelja. Čez 20 že u iber tesna.

Čez 30 let se mu pa ne bo več dvignil ... pa je šla šansa papa
evil.gif

Že zdaj nima šanse. Če ga ona hoče za prijatelja, ga pri njej ne bo nikoli namakal.

Po vsej verjetnosti ga bo imela za jamrarije, on pa bo v upanju, da kdaj kaj bo, vse to poslušal in svetoval in blablabla.

Game over.

Pri eni neznanki se ji umakneš in je ne vidiš več in si rešen, pri sosedi bo pač drugače.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Pred pol ure se je prijavil, mal mu dajmo še cajta, da pride do sape.....
cool-1.gif
za vsakega veš kdaj se prijavi ali samo zanj?
grims-1.gif

Mislim, da preverja samo tiste, ki ji imajo kaj nudit.
In kot že vemo, ti ne spadaš v to skupino.

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Če je trd ko skala.........bi morda lahko še kakšno rekli na to temo
wink-1.gif

turboforma

Zelenc'
31. jan 2013
24
0
1
Ja si gurno, nekateri tle gor ste že včer čakal, če bo slučajno Live prenos al kaj?
smile-1.gif

Ne vidim razloga, zakaj bi tuki gor pisal o detajlih. Povem pa lahko samo to, da se danes že cel dan samo smejim
d055.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Tri mesece je pri vas, ene parkrat sta se srečala na stopnišču in včeraj eno kavo spila pa ti že razlaga, da jo dec že pol leta ni pofočku
confused-1.gif
. Če je vse res bi bil jaz na tvojem mestu zelo previden ker ženska nima vseh koleščkov na pravem mestu.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Citat:
Uporabnik turboforma pravi:
Vidim da sm zamudil kar nekaj postov, med tem ko me ni bilo
grin1.gif

No skratka .......MOJA SOSEDA JE ZAKON!
redface-1.gif

Podrobnosti ne bom opisoval, mi je pa zaupala, da je njen mož ni "pritisnil" že več kot pol leta!
bonk.gif
Jz ne vem, kaj se s tem tipom dogaja, ampak ob takšni ženski se ti mora utrgat, ne pa da jo zanemarjaš in zapostavljaš.

Vsem, ki imate punce/žene pa bi rad sporočil tole: pojdite do svojih in jim povejte, da jih imate radi in da vam pomeni vse (seveda če res tako mislite)! Kajti ženska, ki se ob vas počuti ljubljena, bo za vas naredila vse, čisto vse!

Tud jst se smejem tej zgodbici oz pravljici, novo priseljena se je takole izpovedala...cmon
priden.gif

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pa to je kemija momci! Takrat se ne razmisla, pa vse pove.....pr taki kemiji se res ne kresne takoj....se mau se caka.
hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Pa sama foušija vas skup drži
rolleyes-1.gif

kok boste šele men fouš, ko vam povem, da me žica študentka v trgovini.......malo je res mlada, je glihkar polnoletna ratala.....je tako lušntno mlado meso s trdo ritko pa nogice
tongue-1.gif

Definitivno se meče za mano....vedno me pozdravi, se nasmejčka, me vedno fpraša če lahko kej pomaga, pa da naj še kej pridem in to....čist nedvoumno direktno me vabi in namiguje ter se mi ponuja,
zmaga.gif
ni druge varijante
zaj se pa ne morem odločit, ali ji naj privoščim najboljši seks v življenju in tvegam, da bo hotela x ponovitev, pa še prjatlce bo prpeljala.......
tongue-1.gif

pol bodo pa srednjeslojaški mladiči jokali, me bo še ki vest zapekla
rolleyes-1.gif
.....
.....ja tolk se mi ponuja, pa sem v dilemi, sej je naj usmilim in rešim iz nespretnih rok srednjeslojaških mulcev?
rolleyes-1.gif