Sex s sosedo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
...ksz...

Predlagam, da našemu novemu uporabniku Turboforma dodelimo titulo MILFoFukWannabe
grims-1.gif

Kdo je za?
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
hysterical-1.gif

Ah dej no dej, če smo do zdaj lahko brali in preživeli pisarije drugih AlterJebačov (ala Kasius, če se ne motim), bomo pa še enega več a ne
grin1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Pa sama foušija vas skup drži
rolleyes-1.gif

kok boste šele men fouš, ko vam povem, da me žica študentka v trgovini.......malo je res mlada, je glihkar polnoletna ratala.....je tako lušntno mlado meso s trdo ritko pa nogice
tongue-1.gif

Definitivno se meče za mano....vedno me pozdravi, se nasmejčka, me vedno fpraša če lahko kej pomaga, pa da naj še kej pridem in to....čist nedvoumno direktno me vabi in namiguje ter se mi ponuja,
zmaga.gif
ni druge varijante
zaj se pa ne morem odločit, ali ji naj privoščim najboljši seks v življenju in tvegam, da bo hotela x ponovitev, pa še prjatlce bo prpeljala.......
tongue-1.gif

pol bodo pa srednjeslojaški mladiči jokali, me bo še ki vest zapekla
rolleyes-1.gif
.....
.....ja tolk se mi ponuja, pa sem v dilemi, sej je naj usmilim in rešim iz nespretnih rok srednjeslojaških mulcev?
rolleyes-1.gif

A imas ti slucajno kaj zlahte na Danskem?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Citat:
Uporabnik turboforma pravi:

Brez skrbi, sva izmenjala cifre, zdej ne bo treba v klet hodit
smile-1.gif

Tako tako, ti kar poročaj, brali te bomo vsak dan, kot našega specialca, še knjigo izdaš in je to to
wink-1.gif

Ljubezen v kleti ...to bo hit, babe bojo vse mokre brale in po kleteh čepele
smile-1.gif
to bi bila lahko njegova titula. taka poetična. lahko tudi strast v kleti.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik turboforma pravi:
Brez skrbi, sva izmenjala cifre, zdej ne bo treba v klet hodit
smile-1.gif

Vroča linija torej.
Pametna punca, mimogrede bo imela zlikan kup cunj, medtem (pisano skupaj !) ko bo tebi jamrala po telefonu .
cheer.gif

p.s.
A je blo res treba zdaj še na starševski čvek objavljat?

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Pa sama foušija vas skup drži
rolleyes-1.gif

kok boste šele men fouš, ko vam povem, da me žica študentka v trgovini.......malo je res mlada, je glihkar polnoletna ratala.....je tako lušntno mlado meso s trdo ritko pa nogice
tongue-1.gif

Definitivno se meče za mano....vedno me pozdravi, se nasmejčka, me vedno fpraša če lahko kej pomaga, pa da naj še kej pridem in to....čist nedvoumno direktno me vabi in namiguje ter se mi ponuja,
zmaga.gif
ni druge varijante
zaj se pa ne morem odločit, ali ji naj privoščim najboljši seks v življenju in tvegam, da bo hotela x ponovitev, pa še prjatlce bo prpeljala.......
tongue-1.gif

pol bodo pa srednjeslojaški mladiči jokali, me bo še ki vest zapekla
rolleyes-1.gif
.....
.....ja tolk se mi ponuja, pa sem v dilemi, sej je naj usmilim in rešim iz nespretnih rok srednjeslojaških mulcev?
rolleyes-1.gif
Ti se je kar usmili. Rabi poceni stanodajalca. Najraje plača v naturalijah.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
pa bo še prijateljice pripeljala, pa bo polna koča mladičk, pa vse bodo hotle bit moje seksualne sužnje
cheer.gif

....neverjetno kaj tapravi jebači zaključimo iz enega profesijonalnega pozdrava in nasmeška
zmaga.gif

evil.gif

Turboforma , nič oklevat, za rit jo zgrabi pa ni važno, tud če bo ded zraven, sej se bo zjoku in zbežal......stare mačke poslušaj , kr v akcijo
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Aja, pozabil sem povedat da bo dober dokler bo študirala. Potem bo našla bolje situiranega soseda in ji srednjeslojaš z neko luknjo in kletjo v Lj ne bo več zanimiv. Bo moral imeti vsaj kak vikend še ali pa jahto za popestritev njunih igric.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Skander pravi:
Pa kako je sedaj, si jo prtisnil ali ne?
Jaz?
Ne.
Niti svoje žene. Dvomim pa da je avtor včeraj popoldan pritisnil mojo ženo. Ali pa sploh katerokoli.
Nije [cenzura] sapun da se troši.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
Zanimiv je gledat tele fantke predvsem, ko se repenčjo z junačinami in potem celo en napiše, da rabi odgovor od moškega z izkušnjam. Potem dobi realen odgovor, je pa panika.
MILF v miniču v liftu se kuri s smrkavcem, ima inpotentnega moža in dva majhna otroka, povabi ga na kavo ob 18tih, odpre mu v čipkasti kombineži, ponudi mi kavo, jebač faše pogled pod kombinežo, spodaj nič, obrita mucka na črtico, joški kipijo iz kombineže potem pa počas prime mulčka za roko, ga pelje v spalnico....ponavad tam že špricne v brisačo, mama pa trka na vrata, da je kosilo....

V zgodbah z Omame ponavad ne piše, kje so tačas otroci in tisti grdi mož, ki bi po mnenju nekaterih kar gledal, al pa clo popokal otroke na sladoled, MILFica je pa od pedenanja otrok, kuhanja kosila in likanja perila ob 18. uri vsa vroča in prav čaka direkt mulca iz lifta....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
To so fantazije, k smo jih vsi fantaziral, ko smo si še puh bril izpod nosa, takšnihle zgodbic je blo polno v Omami in Vročem Kaju. Pa tud kaka MILFica v bloku se je našla, mal pomežiknila, pa smo bli vsi fertik.