Sex malo drugače....

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sem slišal, da je popularno pri tipih, ki s svojim tenkim orodjem ne morejo dostojno zafilati muce in pri ženskah s takimi tipi, ker ji pač ne more zafilati muce. V ritko pa jim gre bolj na tesno, tud s tanjšim orodjem.

Bi kera dala analno tipu s pošteno batino? Dvomim.
hysterical-1.gif

Meni drugače ni boli nikoli kaj preveč do anale.

a pol ma Dr. Phil big fil?

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Nekatere si ne upajo pri dnevni svetlobi niti v tangicah pokazat.
smirk-1.gif

Sej za nekatere je najbolj da se ne pokažejo v tangicah niti v temi - mi je ena babura cca 60let na izgled (po dejanski starosti nisem vpraševal) letos za 1 teden vzela voljo do sexa
cry12bpy.gif
ker se je preveč v tangah kazala na plaž
Kar je pa okol taglavne teme pa se spomim kako je rekel nek znanec: Najprej v rit ,da ne bo mislila da sem potreben, pol pa parkrat normal da ne bo mislila da sm pe.er .
lp
r

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz ...

kaj pa vem, dolgo časa sem bil proti anali, dokler me pred kratkim začelo to zanimati, celo na njeno pobudo. saj je rajcig, in vse, priznam, a mi je vseeno full boljši feeling vaginalno. definitivno. sede edino tist trenutek, ko "pade" noter, drugače pa ... nič posebnega.

je pa bolj zanimivo to, da jo enkrat boli, enkrat ne in to v istih pozah ... tako, da zna biti res to, da je predvsem odvisno od celotnega feelinga.

suma sumarum: sede anala sem ter tja, malo za popestritev, ampak čez vlažno fuflco je ni!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
KSZ

Tudi meni je kolegica pravila, da ko znata, najbolj paše v analo.
Že bo nekaj na tem, če sta že 2 tako rekli
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
...tri, če šteješ še mojo kolegico. Kaj jaz vem, sam nisem za ta način, ker se mi kar malo gabi. Šiška je le bolj čista ne...?
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Tale anala je prišla zelo v modo in ker modo vodi v veliki meri gejevska populacija, je vse jasno. Še vedno pa mislim, da če tip preferira analo, je malo nagnjen v 'modne' vode, pa če se tega zaveda ali ne. Roko na srce: a je pri anali važno, čigava je rit, moška ali ženska?
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Te popolnoma razumem, vendar kaj pa če se ti gre zato, da partnerja dobro zadovoljiš? Nam decom je fajn, če punco/ženo/partnerko dodobra zadovoljimo. Nič ni boljšega od rdečice na ličkih, ki jo dobi po enem dobrem ali pa več orgazmu. Torej, moje mišljenje je tako, da je pomembno čigava je rit
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Roko na srce: a je pri anali važno, čigava je rit, moška ali ženska?
evil.gif

Tole je pa izpadlo kot da ne ločiš ženske in moške riti
sprasujem se.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Vprašamo se lahko tudi koliko žensk je iskrenih pri izjavah da one pa to ne bi nikoli probale. Velika večina je sigurno vsaj že pomislila na to, čeprav si tega še sebi ne upajo priznati
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
No ja, pri sexu morš bit tud egoist( who's your daddy a, splash po riti ....
evil.gif
) . No resno, upam, da se bodo alterjevke opogumile in da slišimo še iz njihove strani...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
pol se pa lahko vprašamo tudi, kakšne posledice bo imel analni seks na sposobnost danke opravljati svojo primarno funkcijo (in ne, to ni analni seks
grin1.gif