Severna Irska - Slovenija

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Žalostno res
cry12bpy.gif

Kirm
bonk.gif

Koren
bonk.gif
Presneto sem mislil, da se dober fuzbal tam igra.
Aja še na Novakoviæa ne smem pozabit. . . koliko ta človek ene energije potroši, ko se razburja k žoga do njega na nogo ne pride. . . pa to ne morš verjet no
crazy1.gif

Dediæ šansa tekme, škoda, da ne more mal žoge dvignit
jezen.gif

Kek - a se sploh splača komentirat
crazy1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Novakovicu v opravicilo gre vsaj to, da mora kar naprej hoditi po zogo nazaj, ker je na igriscu tisti bebec Kirm. Namesto da bi Kirm bil na svojem polozaju in dostavljal zoge napadalcu (kot jih ta dobiva v Kolnu), je Kirm kar naprej 10-20 metrov pred Novakovicem, na centru, na desni, skratka povsod drugje, samo na svoji poziciji ne. Ker rine naprej, privlece s seboj branilca, kar se dodatno zgosti prostor tam, kjer bi sicer igrali nasi napadalci + Birsa, namesto da bi [s tem, da bi bil na svoji poziciji] nasprotnikovo obrambo raztegnil, ter s pravocasno oddajo zoge zaposlil koga od tistih, ki znajo brcniti proti golu, brez da bi se tem bilo treba kar naprej vracati nazaj, da zapolnijo njegovo mesto in igrajo v njegovi vlogi. Kirm pocne ravno nasprotno, kot bi clovek od igralca na njegovi poziciji pricakoval.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Sem vmes malo šaltal na Anglija - Gana, kot da bi v drug svet vstopil. Igra po tleh, vsi znajo štopat žogo
shocked-1.gif

Ce beres nase casopise, potem baje nasi tudi to znajo
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ki so se poškodovali v 15 minuti...

bačinovič je držal žogo na tleh, birsa je poiskušal, dokler se ne zadriblal koren je itak bolj za debatiranje s sodnikom not, kirm pa ne vem za kaj v bistvu. In to je to od naše sredine.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
problem tiči po moje v kirmu, korenu pa včeraj predvsem v zlatanu,

tudi če gre iličič na levo namesto kirma, pa se začne uigravat matavž za napad ... za korena neke pametne alternative ne vidim, pa prav on se mi zdi da najbolj štopa igro pa zgublja žoge na eni pomembnejših pozicij.

dediču za včeraj negre nič zamerit .... nevem zakaj se je čakalo do 80+ minute z to menjavo, irce smo imeli stisnjene na njihovi polovici, jaz bi menjal že tam okoli 65 minute pa gremo na juriš ker če me kaj razpizdi me pa strahopetna igra
bonk.gif

novakovič ni slab to je treba priznat, oz je za večino naših kr doktor je pač tip napadalca, ki rabi ob sebi partnerja ki dosti laufa pa da dobiva uporabne žoge z bokov, ki pa jih pri nas ni oz v fazi napada ni bočnih igralcev

zlatan pa včeraj adijo pamet ... sem mislo da je kirm slab ampak ta človek pa premaga vse ... kaki for si je dal v avt omg
uf-1.gif

s tako igro lahko gre naša reprezentanca samo na igre vojnih veteranov probat
smile-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Tisti, ki grajate včerjašnjo tekmo a ste videli tekmo z Italijo?
Tista tekma je bila na ravni ekip Brunšvika in Rogoze zato mi včerajšnja niti ni bila tako hud polom!

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Včeraj je bila čisto dobra tekma, sploh v primerjavi s tisto proti italiji
bonk.gif

Lepo da je kek spremenil sistem igre, glede na to da so imeli za priprave 2 dni, so čisto dobro odigrali. Mogoče kakšni posamezniki so res malo slabo igrali. Vsi smo hoteli iličiča v prvi postavi pa smo bideli kaj je bilo - komaj pol ure odigra že krče dobiva. Kek že ve, zakaj ga ni dajal v prvo postavo.

Uglavnem, meni so dobro igrali, moramo se zavedati da smo majhna država jebiga še ko se nekdo poškoduje nimamo zamenjave zanj.

LP pa malo manj pametovanja prosim
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pa ti nimaš v glavi čisto pošlihtano a ne?

iličič krče po pol ure?! wtf? človek igra 1-2 tekmi tedensko 90 minut v Serie A

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Iličiæu se pozna da za njega v Palermu nimajo enakovredne zamenjave in posledično skoraj vsako tekmo igra od začetka do konca, pa da poleti ni oddelal priprav, k mb je prišel tik pred evropskimi tekmami, ko so pri interjoku še riti sončili. Tako da on že dober mesec igra na škrge in predvsem obupno rabi počitek. Sicer pa je on Doktor

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz tudi pravim da ni Novakovič nič kriv. Pač ne dobiva dobrih žog

kaj pa una, ko je imel prazen gol, pa se mu je odbila (ali pa je mogoče streljal) 10 metrov čez prečko
confused-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Tisti, ki grajate včerjašnjo tekmo a ste videli tekmo z Italijo?
Tista tekma je bila na ravni ekip Brunšvika in Rogoze zato mi včerajšnja niti ni bila tako hud polom!

Seveda smo. Ampak jaz sem hodil okrog te teme kot macka okrog vrele kase, ker bi sicer napisal kaj neprimernega
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
žalosten bo dan, ko bom na domeni finance.si bral kaj o nogometu iz ne-finančnega stališča (beri: ne hvala)