Res me zanima zakaj mi je včeraj sedmica naredila deset modrih zaslonov, danes pa niti enega?
Nič nisem spreminjal, nič novega nalagal, pa danes vse dela, včeraj pa ni delalo nič?
A je to vpliv vremena ali kaj?
Samo, da začnem iskati desetko, že mi začne delati sedmica
Je varno uporabljati piratsko desetko, ki jo registriraš s tistim Microsoft tool generatorjem?
Ima slučajno kdo kakšno zamisel, kako bi lahko še naprej uporabljal skener Mustek 1200 UB plus, za katerega očitno ni driverjev za sedmico?
Res me zanima zakaj mi je včeraj sedmica naredila deset modrih zaslonov, danes pa niti enega?
Nič nisem spreminjal, nič novega nalagal, pa danes vse dela, včeraj pa ni delalo nič?
A je to vpliv vremena ali kaj?
Samo, da začnem iskati desetko, že mi začne delati sedmica
Je varno uporabljati piratsko desetko, ki jo registriraš s tistim Microsoft tool generatorjem?
Ima slučajno kdo kakšno zamisel, kako bi lahko še naprej uporabljal skener Mustek 1200 UB plus, za katerega očitno ni driverjev za sedmico?
hm ja, a si veliko delal danes na mašini ali si bolj kot ne pustil mašino na miru? ker je to lahko posledica napake na ramu...
za začetek lahko tudi generator probaš, ne bo škodilo. ali pa pustiš neaktivirano-delovala bo normalno nekaj dni (90). dovolj za testirat.
kaj pa je tako pommebnega, da po vsej sili (tako razberem iz tvojih postov...) hočeš uporabljati ta skener?
anytime update mislim da deluje le v primeru home - pro nadgradnje. ne pa w7 na w10. ker običjano je tudi downgrade šel le na eno verzijo navzdol (w7-vista, vista-xp)
in, desetka že laufa?
avast browser je bolj kot ne firefox inkognito mode, dvomim, da bi ta štekal. chrome je porabnik rama, kar spet namiguje na problem z ramom...???
hja, ko je enkrat skener toliko star, da ga noben sistem več ne prepozna (hote ali nehote ...bo treba razmislit o novem. ali pa bolha za malo mlajšega.
Koliko ploscic rama imas noter?
Za mustek skener poskusi s programom Vuescan.
Ne vem zakaj bi nalagal piratsko W10, če pa na njej prime koda od W7. Anytime upgrade, je pa druga zgodba.
Pardon, Fikus, ne vem, kako sem prebral, da imaš 2 ploščici rama...Sem pa budalo, ni kej...
Tukaj sem na hitro nekaj našel, kako videz na Win 10 spremeniti na Win 7