Sesalniki in Bruselj

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Evo resnice o Vorwerku
wink-1.gif

Osnovna cena je 700+€

Leva tabela;
Za tepihe sploh nima ocene
sprasujem se.gif

Trda tla pa ima oceno C
grims-1.gif

Desna tabela:
če se dokupi še električno globinsko krtačo, pa pride na A za trda tla in B za tepihe. Cena pa je potem 900€?

Tolk o tem kako
evil.gif

Zabaven je bil tudi pogovor s prodajalcem, ki je skos trdil, da imajo oni A in da že zadostujejo standardom za leto 2017
hysterical-1.gif

Pa tudi na spletni strani imajo objavljeno samo desno nalepko, nikjer pa ni omenjeno, da za takšne rezultate potrebuješ še električno krtačo
wink-1.gif

za google;
energijske oznake za vorwerk

Glup sistem, da je lahko brez ocene za tepihe. Če je zanič (ali če se ne upajo dat sprobat), naj pač piše G.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Glup sistem, da je lahko brez ocene za tepihe. Če je zanič (ali če se ne upajo dat sprobat), naj pač piše G.

A ni ocena za tepih na desni nalepki, ko je priključena krtača na sesalec?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
In to zanimivo za zgornji Vorwerk, ki je novejši model. Kako se niso mogli pripraviti na te nalepke.

In se potem vprašamo, kaj bi šele bilo s starejšimi modeli, katere so ljudje kupovali za visoke denarje, kvazi super duper, za vse večne čase.
bonk.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi: In se potem vprašamo, kaj bi šele bilo s starejšimi modeli, katere so ljudje kupovali za visoke denarje, kvazi super duper, za vse večne čase.
bonk.gif

Koliko dolgo pa je to "za vse večne čase"? 30 let, 40, 50?
Imamo Kobold 121 z glavo 340. Kupili smo ga leta 1988,, še za devize v Avstriji. To pomeni, da nam zelo dobro služi že 26 let.
Od takrat sem ga nekajkrat očistil, menjali smo nosilno zunanjo vrečo, enkrat krtače in dvakrat pogonski jermenček krtač.
In nič ne kaže da bi bil kaj slabši. in kakor sem že zapisal, soproga je že poskušala z nekim novim, pa se je hitro tale 'starček' vrnil iz drvarnice, tisti novi pa je sedaj 'na čakanju'

Aja, seveda - nobel je imeti vsaki dve leti najnovejši model, če nič drugega zaradi sosedov in žlahte
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jap, nam tudi naš iz devedestih služi še danes. So pa ti VWji isti fenomen kot iphone, folk ki jih nima jih sovraži, ne vem kaj jih boli organ, folk ki jih ima, pa mirno koristi.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
imamo doma vorwerka in enga philipsa za 150 eur. lahko samo rečem da je vorverk vreden svojega denarja....jajca od philipsa se tud ne dotaknem več..

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

A ni ocena za tepih na desni nalepki, ko je priključena krtača na sesalec?
Na levi je pa ni. Očene, ki ni popolna, ne bi smeli dovolit, razen če na produktu recimo jasno in dovolj na veliko piše, da ni namenjen sesanju tepiha.
Tole je v bistvu natega, ne more bit nalepka za s krtačo na sesalcu, ki lahko nima krtače. Lahko je na krtači kot elementu, ki se ga da dokupit, nalepka z rezultati sesanja z njo za vse sesalce, na katere paše, ne bi pa smelo bit obratno, ker lahko zavede potrošnika.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi: In se potem vprašamo, kaj bi šele bilo s starejšimi modeli, katere so ljudje kupovali za visoke denarje, kvazi super duper, za vse večne čase.
bonk.gif

Koliko dolgo pa je to "za vse večne čase"? 30 let, 40, 50?
Imamo Kobold 121 z glavo 340. Kupili smo ga leta 1988,, še za devize v Avstriji. To pomeni, da nam zelo dobro služi že 26 let.
Od takrat sem ga nekajkrat očistil, menjali smo nosilno zunanjo vrečo, enkrat krtače in dvakrat pogonski jermenček krtač.
In nič ne kaže da bi bil kaj slabši. in kakor sem že zapisal, soproga je že poskušala z nekim novim, pa se je hitro tale 'starček' vrnil iz drvarnice, tisti novi pa je sedaj 'na čakanju'

Aja, seveda - nobel je imeti vsaki dve leti najnovejši model, če nič drugega zaradi sosedov in žlahte
evil.gif

OK, ni glih 28 let, ampak moj elctrolux vesel sesa enih dobrih 15 let. Doslej je samo kolešček odetel (jebiga, skakanja čez pragove), pa krtača je enkrat šla na servis.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:Konec toasta?
Ne, samo predstava moči industrije in denarja v politiki. Če bi želeli varčevati z energijo in surovinami in to na način, da omejiš največjo moč, bi najprej pomisli, da se bodo tega lotili v avtomobilski branži. Ampak tam ima politika druge interese, ve se od kod pride večina močnejših vozil in to je nedotakljivo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs

me zanima kdaj bodo omejili moč vrtalnim storjčkom če ne boš doma imel firme. pa gledali inšektorji da nima kdo premočnega mu bodo davek nabili...
bomo potem vsi take kupovali - pravzaprav ga grem jaz takoj kupit preden se podraži...
STAR-ROCNI-VRTALNI-STROJ_538429aa3efd6.jpg

Podobne teme