Sem nabasal na radar al ne (2x)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
In to dones
tongue-1.gif
. Prvi v Italiji. Je bila zraven Alfa, ob cesti pa na stativu neki podobenga kot naši ročni. Ni ne blinkalo ni ne flešalo ni niti noben za mano prletel. Šlo cca 20 preveč na 80 omejitev. Drugi pri nas v kanguju. Ni ne blinkalo ne pokalo ne flešalo. Tudi cca 20 na 50. Me sam zanima ali se vedno fleš prižge, ko iz kanguja slika oz kolk je ta fleš viden?

Pač, da vem, a dajam na stran
grin1.gif
.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
V Nemčiji imajo že nekaj časa radarje, kjer ne vidiš bliska. Mogoče so se naši tudi modernizirali.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.100
6.937
113
pri taščici
Včeraj me je nekdo skoraj v rit nabasal (p307 SW) ker sem mimo "kante za smeti" pri Gabrku peljal 60. Sem slišal ABS tolči zadaj..... potem pa je še blendal, mahal , skratka vse kar je možno, in če bi ustavil bi me najbrž kar lastnoročno z AC dol zabrisal.

Aja najbrž ni potrebno omenjat, da je tam AC na enem vozišču in hitrost omejena na 60.
Takemu skoraj privoščim da najprej naleti na radar (pošteno čez 100kmh) kakih 200 metrov naprej pa nekemu romunskemu tovornjaku v rit. Mogoče ga bo kaj izučilo.

syntič.... ja saj vem.... spet nekomu privoščim..... ampak moram saj veš , prej sem makovke jedel.
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bil x-krat slikan v nemčiji (tako da je flešalo) pa nikoli ni nič za mano prišlo... Če te to kaj mentalno razbremeni :D

Z italjani pa mam eno in edino izkušnjo, ko sem se vračal, za tunelom tik pred mejo sem spekel kakih 140 mimo, pa sem v ogledalu
videl passata na strani parkiranega, in nekaj temnega je bilo za videt na sredini šajbe, ampak kaj več pa nisem ujel ker sem
bil prehiter... Nič prišlo za mano...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Mal pred Gorico. Mah sej ni panike, je bilo res nepotrebno. Ali ze zjutraj je noga bla tezka, pol pa sama AC cel dan, pa da vidim, ce starina se zdrzi tak tempo, pa vroce cel dan in noces dolgo bit v plehu kljub climi. Avto je zdrzal, moja denarnica pa ne bo tko
smile-1.gif
.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.401
4.972
113
Kdaj si pa nazadnje videl radar z flešom?

Vsi radarji imajo IR osvetlitev, torej če se pelješ mimo radarja vidiš da notri nekaj rahlo rdeče sveti, če da,
potem je radar vklopljen...