Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
"Angleški" študent, po vsej verjetnosti z romunskimi koreninami, kje češ ga iskat...
Sej človeka z dokumenta sem našel prek FB, je čisto drug človek, denarnico z dokumenti pa so mu ukradli pred več kot letom dni od dogodka - mi je faksiral potrdilo od policije. Človek ni bil nikoli v Sloveniji.
Citat: Uporabnik TheMan pravi:
"Angleški" študent, po vsej verjetnosti z romunskimi koreninami, kje češ ga iskat...
Sej človeka z dokumenta sem našel prek FB, je čisto drug človek, denarnico z dokumenti pa so mu ukradli pred več kot letom dni od dogodka - mi je faksiral potrdilo od policije. Človek ni bil nikoli v Sloveniji.
Rajši več šuškov, volj proti 10.000, vzameš pack baterijo z večjo kapaciteto, kakšne dodatne gume (off road, slick road), nahrbtnik, lučka pa siže blizu zgoraj omenjeni številki.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.