SEDMICA

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Kdo pa še bo igral to ževnaprejdogovorjendobitnik igro pri kateri niti žrebanja v živo ne predvajajo! Živ nateg!

Nagradno vprašanje:
Zakaj bi si nekdo zjebal zlato jamo s tem, ker bi hotel zaslužit malenkost več? Igre na srečo so čisti in garantiran profit, brez da bi kar koli prirejal. Če vam to ne odgovarja itak ni problema, ker vas noben ne slili, da kupujete srečke.

Zanimivo, da pri loteriji vidijo natege večinoma tisti, ki jih dnevno nategujejo v Mercatorju, Lidlu, Sparu, you name it....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Zanimivo, da pri loteriji vidijo natege večinoma tisti, ki jih dnevno nategujejo v Mercatorju, Lidlu, Sparu, you name it....

A ti imaš samooskrbo, ali zakaj ne hodiš v trgovino?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Hodim, samo se ne pustim nategovat z raznimi akcijskimi pakiranji, točkami, pikami itd... Zgrešil si bistvo.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
S tem se pa popolnoma strinjam...
Plus da trgovci (morda tudi trgovinska zbornica) s temi raznoraznimi karticami zvestope ipd. shranjujejo podatke o nakupih tiste velike večine državljanov, ki jim je Špar, Tuš itd. kartica nek ah in oh fetiš.
Ni mi v interesu, da bi nek direktor recimo Špara točno vedel, kdaj sem kaj kje kupil.
crazy1.gif

Če ne bi bilo potrebno dat vseh možnih osebnih podatkov (le še številka gat, ki jih posameznik nosi, manjka), bi bile kartice prebavljive, tako pa mi bolj delujejo kot nek trgovski Big Brother...

Glede loterije pa... Jaz dvomim, da bi bilo neko prirejanje, ne bom pa rekel, da ga ni. Če je že nek naval vplačil, pa dajmo še malo podaljšat in povečat denarni sklad, da bo še več vplačil.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
V Dnevniku je bila zadnjič dobra primerjava - Greš na trolo z dežnikom in ga pozabiš gor. Ko to ugotoviš vzameš v roke telefon in vtipkaš poljubno številko. Verjetnost, da se ti na telefon oglasi oseba, ki ti je vzela dežnik, je malo večja, kot če zadaneš na lotu. Zakaj se nekaterim zdi, da je nemogoče, da sedmica toliko časa ni izžrebana ne vem...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
..... zarad mečke pomoje ne. Sej nekaj si pa moraš privoščiti... kaj hočeš z denarjem. Sam možakar bo naenkrat dobil velik prjatlov... verjetno najboljših.... še posebej iz tam doli...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
sej da verjetno hočjo bit vsi njegovi prjatli ni nujno da človeka poznaš. On si jih verjetno ne želi takšnih. Tako pač je.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.214
11.244
113
kaj se tučeš po buči,

jaz bi šel po 3 nove, bi skopnelo prej, preden bi do cajtngov prišlo
evil.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
pa se šiptarski geni nadaljujejo....đezus krajst.

Nazadnje uredil moderator:

B81

22. jul 2007
37.960
11.115
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
vsi pametni, a noben ne pozna človeka
smile-1.gif

cigani....mi pravi kolega, da so mu na družinski čagi ukradli 100 k eur...se razjezo in šel v švico.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
No, jaz pa sem slišal od enega, ki ga pozna, da je kar lepo količino denarja dolžn svojim gradbenim delavcem. Upam, da jim je že odplačal dolgove.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
hysterical-1.gif
gradbinska posla.
no, sej zapravljanje pomeni, da drugim nekaj plačuje. Pa tud če so qu..e. Imajo pa one kaj od tega
Sej neko vsoto bi vsak brezveze zapravil.... ampak s tem denarjem bi morale še dve generacije preživet. Kot kralji, če bi še vsaj kaj delal.