SEDMICA

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
mogoče je pa klošar...
....bil
cool-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
To so itak gluposti, da je šel na loterijo preverit, če je slučajno kaj zadel.
bonk.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
zakaj? foter nikoli ne pogleda rezultatov kaj šele da bi gledal prenos
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
bonk.gif
To tudi jaz dvomim.
Prideš na loto in vprašaš babo, če je kaj zadeto. Baba pogleda, vidi sedmico, reče nič in vrne listek. Tip zmečka listek in ga fukne v kanto. Potem baba zapre štant, kao malca, strese kanto in pobrska za listkom in juhuhu. Lahko pa reče nič ni in kar sama zmečka listek in ga "odvrže".

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.522
6
38
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
bonk.gif
To tudi jaz dvomim.
Prideš na loto in vprašaš babo, če je kaj zadeto. Baba pogleda, vidi sedmico, reče nič in vrne listek. Tip zmečka listek in ga fukne v kanto. Potem baba zapre štant, kao malca, strese kanto in pobrska za listkom in juhuhu. Lahko pa reče nič ni in kar sama zmečka listek in ga "odvrže".
Tole dvomim, da bi šlo čez. Namreč, ko skenira listek izpiše dobitek na isti način, kot ti pokaže na blagajni ko skenira artikle in če bi se zlagala tam ne bi pisalo NI DOBITKA, zdaj če ma bi gledal tisti ekran je pa drugo vprašanje.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
To je tud mene motilo na nekih petrolih, kjer ti ne napiše na ekranček kok je, enkrat je sam vzel 5 eur in mi dal. Lah bi blo 500 pa nebi vedu. Od takrat naprej zmer hodim v neko štacuno k je še loto zraven, da mi na ekrančku izpiše kok je blo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
bonk.gif
To tudi jaz dvomim.
dvomim
Verjetno je tud ženska porinla oči do ekrana, ko je vidla da je miljonski dobitek. Pa tud ko vrne listek, bi ga lahko potem stranka raztrgala in vrgla v smeti. Po ne bi bilo pa nč pri nobenem. No.... možno bi pa tud bilo, da se kej zakrije. Al?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.522
6
38
Sem pa že dolgo razmišljal, glede na to, da je vse računalniško, zakaj nimajo na netu, da vneseš tisto kodo (številko) z dna listka pa ti vrže dobitek ven pa preveriš takoj, doma.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.258
1.403
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
bonk.gif

To jaz stalno naredim. Kje se pa mi da preverjat cifre ali gledat loto po TV. Saj tam na ekranu izpiše če sem kaj dobil.

No saj igram pa tudi samo ko je kak večji dobitek
smile-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.258
1.403
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
sej lahko... no z malo klikanja.
http://www.loterija.si/LOTERIJA,,igre_z_zrebanji,loto,preveri_svoje_loto_stevilke.htm

Ti sploh veš kaj je vprašal ?

On bi rad da bi Slovenija naredila taki sistem kot je v Avstriji. Na spletni strani samo številko listka vpišeš in ti pove če si kaj zadel, in do kdaj ti velja listek.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
a si ti njegov odvetnik??
a veš kaj sm odgovoru??
da se da samo z malo več klikanja!!
fajn bod
cool-1.gif

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Vsem, ki mislite da ni možno da ni vedel povem tole. K meni pride ogromno ljudi preverit listek, pa so bili tudi že večji zneski (Šestice) pa nobeden ni vedel. Ka vidiš reakcijo človeka ko mu poveš da ima jurčka al pa več.. Takšnih da ne preverijo svojega listka doma je vsaj 50%!!!

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Škoda, da ne delam na kaki taki poslovalnici, ker bi mel polne žepe keša. V vsakem krogu lota bi nekaj zadel
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
valjda je možno, še posebej to drži za tiste, ki stalno igrajo, tisti, ki smo pa zdaj stavili spet po parih letih pa valda pogledamo takoj a je padlo tistih 5 miljonov ali ne

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Jaz jih tudi nikoli nisem gledal doma. Enostavno sem nesel listek gospe na šalter, da mi je preverila, če je kaj dobitnega. Pa še efekt presenečenja je, ko zveš, da si nekaj dobil
smile-1.gif