Jaz jo imam in sem ZELO zadovoljen.
Vzel sem trdo vzmetenje, ker sem slišal za primere, ko se je mehko vzmetenje preveč posedlo.
Usnje - vzel sem neko srednjo kvaliteto. Pri marsikaterem proizvajalcu dobiš boljše/slabše usnje, kar vpliva na ceno. Moje je po več letih uporabe zelo dobro ohranjeno, čeprav je sedežna kar v uporabi, premazal sem jo pa recimo enkrat letno z nekim pripravkom iz čebeljega voska.
Ob nakupu sem se posedel na marsikatero sedežno in ergonomijo imajo pri natuzzi pogruntano med najboljšimi. To je bilo meni odločilni faktor pri nakupu - različne trdote sedišča, hrbta, vzglavnika.
Vmes sem imel požar - 15cm nad sedežno je bilo 200 stopinj, pri sedežni pa verjetno precej manj, pa vseeno. Bila je vsa črna, fizično je bil poškodovan tabure (od vročine se je polnilo sesedlo, usnje je potegnilo skup). Tabure sem dal pretapecirat k nekemu tapetniku, sedežno mi je očistil čistilni servis - usnje je vse zdržalo bp in danes samo midva z ženo opaziva, na katerih delčkih so ostale minimalne črne sledi. Pri tabureju je pa ostalo original podnožje in vzmetenje.
Pri razstavljanju po požaru smo zlomili en spojni jeziček med deli sedežne - poklical sem in poslali so mi nov spoj v roku dveh dni brezplačno.
Skratka, najin natuzzi je zelo ergonomski in zelo vzdržljiv.