seat rabim pomoč

ales1234

Pripravnik
2. sep 2007
36
0
6
Lep pozdrav.Rabil bi pomoč in sicer zanima ne če mogoče kdo od vas ve za kakšen pošten servis za seatova vozila.Rabim takšnega na katerega se lahko zaneseš,ter da je pošten.Z dosedanjim servisem niti malo nisem zadovoljen tako ,o tem nima smisla zgubljati besed.Slišal sem ,da ja avtohiša Drev dokaj soliden.Zato bi vse prosil ,če mi lahko koga priporočate oz ste imeli dobre izkušnje z servisem.Prihajam iz koroške ,tako da nekje do cca 60 km od doma bi šlo.Najlepša hvala za pomoč

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Sam sem zaenkrat zelo zadovoljen s Carcommercom v Litiji, samo to je zate malo daleč.

Z avtohišo Drev iz Petrovč imam pa izkušnjo, kot potencialni kupec novega vozila. Lahko rečem, da je osebje zelo prijazno pri njih sem dobil odgovore na vsa svoja vprašanja.

Popolno nasprotje obeh zgoraj omenjenih je pa Porsche verovškova, tam sem dobil občutek, da mi sploh ne želijo prodat avta.

ales1234

Pripravnik
2. sep 2007
36
0
6
Prijazni so na zdajšnjem servisu tudi bili k o sem kupil avto.Kar se pa ostalega tiče je pa groza.Da o kaki garanciji ne govorim.Nebi pa se spet nastavil na kakšnega podobnega serviserja.Ker da gerš trikrat za isto napako nazaj pa še vedno ni ok to je pa preveč.Pa ni samo enkrat bilo tako.Drugače sem pa za Dreva tudi jaz slišal da je vredu.Upam da ni samo pri prodaji tako ,da je tudi tako,ko pripelješ avto na servis in tudi takrat ko je mogoče treba kaj pod garancijo zamenjat.

Nazadnje urejeno:

Spot

Pripravnik
2. apr 2008
48
0
6
Jaz sem bil pri Drevu pred leti enkrat, pri servisu Ibize iz avto šole. Imel sem relacijsko vožnjo iz MB do Petrovč, pač na servis. Spomnim se, da so bili zelo prijazni, med čakanjem smo prešnofali celi salon, avto je pa bil tudi zelo hitro končan. Sva se z inštruktorjem pogovarjala, da vedno vse avte pri njih kupujejo in tudi servisirajo in da so zelo zadovoljni.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Jaz sem svojega Toleda servisiral pri Vrtaču na Visokem pri Kranju. Ker ni več pooblaščenec za VW in Audi je bil pripravljen servisirat tudi Seata

ales1234

Pripravnik
2. sep 2007
36
0
6
Sem se naročil pri Drevu in sem bil zelo presenečen nad odnosom ,v zelo pozitivnem smislu.Hvala vsem za pomoč.

Nazadnje urejeno: