Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Mal je kriza, k igrajo na 2eh frontah.
Prešvoh ekipa so, da bi si lahko privoščl da bi določeni mal počival. Pols e pa enim ne da pa se švercajo skoz tekmo.
Sicer malo off.......Denar je sveta vladar
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Mal je kriza, k igrajo na 2eh frontah.
Prešvoh ekipa so, da bi si lahko privoščl da bi določeni mal počival. Pols e pa enim ne da pa se švercajo skoz tekmo.
Če je to res in najbrž je, je to najslabše, kar se je lahko zgodilo! Kje bodo sedaj našli drugega, boljšega trenerja?Citat:
Uporabnik saiko pravi:
Baje da je Bečirovič odstopil....
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Se zajebavate??? Pa Urlep lahko vod le žensko košarko.. (kar je tut počel z ježico).
Bravo zgleda da ne bosta z Rajglom le taroka skup igrala.
Memi pa.. Jah model itak ne more vodt resne ekipe, ni avtoritete. P. če mi je kolega reku, katerega je tut Memi treniral (mislm da v eni od mlajših državnih selekcij) da ga noben 5% ni j. ko je razlagal itd, pa so bli to mulčki 17-19 stari...
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Se zajebavate??? Pa Urlep lahko vod le žensko košarko.. (kar je tut počel z ježico).
Memi pa.. Jah model itak ne more vodt resne ekipe, ni avtoritete. P. če mi je kolega reku, katerega je tut Memi treniral (mislm da v eni od mlajših državnih selekcij) da ga noben 5% ni j. ko je razlagal itd, pa so bli to mulčki 17-19 stari...
kater letnik je tvoj kolega??
lp
Citat:
Uporabnik shift pravi:
hm dvomim da bi aco prišel.verejtno mu olimpja trenutno ne more zagotoviti kaj višje plače kot jo ima v zadru.uspeha z ekipo pa sploh ne.zadar ima trenutno 10 zaporednih zmag v NLB ligi.sicer pa tudi če pride, iz trenutnega kadra se da morda stisnit kakih 15% več vse ostalo so iluzije.malo denarja nič muzike gre v tem primeru.ne vem zakaj se ne dela na mladih fantih.toliko časa kot traja kriza olimpije je čisto dovolj da se ustvari ena ekipa z nekaj mladimi igralci ki bi dobivali redno priložnost,zakaj se mi zdi da se vsem ki so prestopili prag uprave olimpiji po domače povedano je.be
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
kater letnik je tvoj kolega??
lp
84, generacija slokar, lorbek (vsi smo bli sošolci)