Se prodaja kot neposkodovan in nekaramboliran

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Tale je pa dober
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tehnično gledano res ni poškodovan (ker je popravljen) in nekaramboliran, ker ni bil ravno zbit, plastike pač zame ne štejejo da je skotan... mene bolj moti tista besedica "testni". no way jose, sploh takšni novinarski nad 100 hp.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Vem za 2 Focusa ST170, enega sem tudi jaz gonil, in verjemte mi, obrati so bli skoz nad 5500, pregreli so se gume, bremze, jaz pasem bil zvečer preveč utrujen da bi zgonil še nekaj l bencina in sem ga zjutraj pač vrnil. Pa že ko sem ga jaz dobil, je bil glasen en lager (eni kamikaze prej so se nekaj izogibali na AC ne vem točno kaj), nekaj je bilo že narobe z menjalnikom (poleg tega da je bil neka VW varjanta na zajle).... Ne primerjam avtomobilov ampak samo tretma, ki ga taki testni avtomobili doživijo
wink-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
za te sportne pa sploh, so novinarski tako zgonjeni pri 10k km, kot jih ima normalno vozen pri 200k...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
za te sportne pa sploh, so novinarski tako zgonjeni pri 10k km, kot jih ima normalno vozen pri 200k...

Je bil en plavi, novinarski, jaz pa sem vozil enga črnega ki je bil namenjen "ostalim"... Novinarski je bil bolje ohranjen od te dvojice
rolleyes-1.gif

Seveda se je pa vse stvari popravilo....

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Je bil en plavi, novinarski, jaz pa sem vozil enga črnega ki je bil namenjen "ostalim"... Novinarski je bil bolje ohranjen od te dvojice
rolleyes-1.gif

Seveda se je pa vse stvari popravilo....

ko sem nazadnje kupoval sem šel na testno vožnjo z enim passatom od porscheja, PIA...Avto je imel 13K, lega super, motor dela super, ampak notranjost..
stupid-1.gif

Fantje prej sem imel 9 let starega Roverja 45, pa ni imel ene hibe, pa moj rover je bil pojem za tega VW ja.
tongue-1.gif