Se je možno 3x vpisati na fax?

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Thnx, sem jim že poslal mail
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
ksz..

Če bi študiral, namesto le bil vpisan in delal, bi danes bil zaposlen in imel višjo plačo ..

To povej bratu pa te bo s
10.gif
ima diplomo, priden ko noben tukaj okol, dela vseskozi fizična dela, ne dobi dela za svojo izobrazbo....pa kukr vem majo tud drugi te težave.

Pol pa se čudiš, da je stari njemu dal kmetijo, ti pa is ostal brez, ker si nešolan. Bik.

Nazadnje uredil moderator:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Pa te naj nebi izpisali, če ne obiskuješ pouka?
smile-1.gif

Nevem kako majo kaj po tanovem.....2 leti nazaj je moj kolega podaljšal status za eno leto na ta način BP....

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
odpre naj s.p. in naj dela pogodbeno, šetej se mu v dobo, pa pri delodajalcu bo tudi bolj odgovrno deloval kot
pa spet samo en študentek... Pa en samo to, tud odgvornost do sebe bo mel boljšo... no itak je pa kriva država...

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Pa smo tam... Danes so mi poslali odgovor, da na maturitetni tečaj nisem bil sprejet (1 točka mi je zmanjkala), na izobraževanje odraslih, katero je plačljivo se pa pravtako ne morem vpisati, ker so že vsa mesta zasedena.
Imam še kakšno možnost za pridobitev statusa?
frown-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
tak da lahko delaš preko servisa in imaš zavarovanje, izredni dijak oz. status občana.
Jest na bone se pa ne bo dalo.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Imaš prav, status dijaka.
To pomeni možnost upravljanja študentskega dela, zavarovanja, otroškega dodatka, pokojnine....
Za bone je pa potreben status študenta.
smile-1.gif