Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pustili kaj? Pa model boli me [censored] če so psi razrtgal nkeoga ki jih je spolno zlorabljal. Kriv si je pač sam. Nehte že govort o tem pa tlačit vlado v enačbo ker ne paše sm. Res ste ovce
Citat:
Uporabnik Paco pravi:
Ah vlada mi pa prej res ni prav nič hodila po glavi ampak kako to, da zaboga niso sposobni ene preiskave zaključiti ? Se mi zdi neverjetno... Kaj mutijo to
Citat:
V čem pa? In kaj ima Kresalova zraven? Če pa ste pa res tako neumni da mislite da je še kej več zadaj pol pa nevem. Pač Tip je zlorabljal pse in so mu vrnili. To pa da je bila še ena oseba tam pa nevem kaj je navadna izmišljotina ki ji pa itak vsi tlele kot ovce vrjamete.
Citat:
Pa ta Jelinčič. Ajoj kaj ta tip bedarije kvasi!
LOL, na Polemiki je tip lapal tja v tri krasneCitat:
Uporabnik Matey pravi:
sem gledal Polemiko,
Citat:
Gledal sm prenos seje iz parlamenta.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
V čem pa? In kaj ima Kresalova zraven? Če pa ste pa res tako neumni da mislite da je še kej več zadaj pol pa nevem. Pač Tip je zlorabljal pse in so mu vrnili. To pa da je bila še ena oseba tam pa nevem kaj je navadna izmišljotina ki ji pa itak vsi tlele kot ovce vrjamete.
itaq. zadaj ni ničesar drugega, vse ostalo (sumljivi dogodki, povezave med določenimi ljudmi, reakcije,...) je zgolj naključje. stari, ni to tko....
in spet, ni tok point v še eni osebi ki naj bi bila kao zraven ampak v 10 dnevnem medijskem molku, v nepravilnih postopkih, v neodgovarjanju odgovornih, itd. itd. psi tukaj skoraj nimajo več veze, oni so se že maščevali.