Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

Paco

Pripravnik
6. okt 2007
62
4
8
In so kaj že zaključili glede tega ali ne. Saj mediji verjetno ne bodo pustili, da se pomete pod preprogo ali kaj ?

edit : nekaj popravljal..

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pustili kaj? Pa model boli me [censored] če so psi razrtgal nkeoga ki jih je spolno zlorabljal. Kriv si je pač sam. Nehte že govort o tem pa tlačit vlado v enačbo ker ne paše sm. Res ste ovce

Paco

Pripravnik
6. okt 2007
62
4
8
Ah vlada mi pa prej res ni prav nič hodila po glavi ampak kako to, da zaboga niso sposobni ene preiskave zaključiti ? Se mi zdi neverjetno... Kaj mutijo to

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.781
15.846
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pustili kaj? Pa model boli me [censored] če so psi razrtgal nkeoga ki jih je spolno zlorabljal. Kriv si je pač sam. Nehte že govort o tem pa tlačit vlado v enačbo ker ne paše sm. Res ste ovce

ejga stari, zdej pa že mene presenečaš... res še nisi dojel da že zdavnej sploh ni več point v teh psih?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
V čem pa? In kaj ima Kresalova zraven? Če pa ste pa res tako neumni da mislite da je še kej več zadaj pol pa nevem. Pač Tip je zlorabljal pse in so mu vrnili. To pa da je bila še ena oseba tam pa nevem kaj je navadna izmišljotina ki ji pa itak vsi tlele kot ovce vrjamete.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Paco pravi:
Ah vlada mi pa prej res ni prav nič hodila po glavi ampak kako to, da zaboga niso sposobni ene preiskave zaključiti ? Se mi zdi neverjetno... Kaj mutijo to

Bomo vidl ane.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
sem bil prepričan, da bodo to temo izkoristli desničarji ob obravnavi družinskega zakonika.

samo retardiranec Cukjatijevega tipa lahko ob obravnavi družinskega zakonika zagovornikom izreče, kar je on pravkar v parlamentu:

"Razglašati homoseksualnost, teofilijo, zoofilijo za normalno, pomeni delati tem ljudem medvedjo uslugo," je še dejal Cukjati.

Tudi naslov naslov članka na RTVSLO, ki mu urednikuje ultra desničar Urbanija pove vse o njegovih komeptencah:

"V živo: Homoseksualnost, teofilija, zoofilija normalni?"

http://www.rtvslo.si/slovenija/v-zivo-homoseksualnost-teofilija-zoofilija-normalni/224801#comments

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
OFF: Call me stupid, ampak kaj hudiča je "teofilija"?
confused-1.gif

ON: Mah pusti primitivce kot so Cukjati &Co., ni vredno.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.024
10.772
113
kod Džej-Zija
Teofilija je (direkten prevod) ljubezen do Boga, v pravoslavnih deželah je to tudi dokaj pogosto ime. Očitno ima Cukjati težave s tujkami, ker je tule čisto v temo brcnil.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
hysterical-1.gif

A ni ravno Cukjati bivši "teofil".
Se pravi je bil Cukajti tudi v zakonski zvezi z moškim, nato se je od njega ločil in se nazadnje poročil z žensko.
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.781
15.846
113
Citat:
V čem pa? In kaj ima Kresalova zraven? Če pa ste pa res tako neumni da mislite da je še kej več zadaj pol pa nevem. Pač Tip je zlorabljal pse in so mu vrnili. To pa da je bila še ena oseba tam pa nevem kaj je navadna izmišljotina ki ji pa itak vsi tlele kot ovce vrjamete.

itaq. zadaj ni ničesar drugega, vse ostalo (sumljivi dogodki, povezave med določenimi ljudmi, reakcije,...) je zgolj naključje. stari, ni to tko....

in spet, ni tok point v še eni osebi ki naj bi bila kao zraven ampak v 10 dnevnem medijskem molku, v nepravilnih postopkih, v neodgovarjanju odgovornih, itd. itd. psi tukaj skoraj nimajo več veze, oni so se že maščevali.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.781
15.846
113
Citat:
Pa ta Jelinčič. Ajoj kaj ta tip bedarije kvasi!

dej mi plis povej kakšne bedarije je zdaj povedal? sem gledal Polemiko, samo izpostavi kaj imaš v mislih kot bedarijo. pa ne mi zdej na splošno ampak striktno za ta primer.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.781
15.846
113
Citat:
Gledal sm prenos seje iz parlamenta.

aja aja, no to si pa moram še ogledat....

@evrokrat - play dead.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:

itaq. zadaj ni ničesar drugega, vse ostalo (sumljivi dogodki, povezave med določenimi ljudmi, reakcije,...) je zgolj naključje. stari, ni to tko....

in spet, ni tok point v še eni osebi ki naj bi bila kao zraven ampak v 10 dnevnem medijskem molku, v nepravilnih postopkih, v neodgovarjanju odgovornih, itd. itd. psi tukaj skoraj nimajo več veze, oni so se že maščevali.

Pa goba mene res boli [censored] za medijski molk. Ubistvu mi je čist vseeno če nikol več ne omenijo tega primera v medijih. Če so pa ljudje tko veseli da se naslajajo na tej zgodbi pol je pa res nekaj narobe s to družbo. Edin nepravilni dogodek ki je bil je da so se psi vrnili lastniku. Čisto toliko je kriv ta minisiter kot prejšni ki jih ni usmrtil.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.781
15.846
113
sej lih to ni prav, da te boli [censored] za medijski molk. dobr, v tem primeru so bli psi pa mrtev lastnik in iz določenih razlogov medijski molk. ok. samo, kaj pa če se zgodi kaj drugega, za nas veliko bolj pomembnega kot pa smrt nekoga, ki si to skorajda zasluži in potem ponovno sledi medijski molk in obračanje stvari v minus za nas, narod? to mene moti... če se določene ukrepe in sankcije uvaja že zaradi tako "banalnih" stvari za državo, kakšen aparat se sproži šele v kakšnem bolj resnem primeru? v vsakem smo čist preveč zmanipulirani, to gre pa meni na tamomentvisečookončino..... get it?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.781
15.846
113
tudi to je povsem res, vendar pa je to popolnoma odvisno od tega, za katere stvari točno gre. in če se te stvari dotikajo tudi mene oz. vplivajo na kvaliteto mojega življenja tako ali drugače, jih pa na vsak način hočem vedet.