ahah, to je pa nemogoče, pa če živi še 100 letCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Osebnih reči ti ne bom našteval.
Ampak v nečem si ga pa res presegel.
V številu slovnično katastrofalnih postov.
ahah, to je pa nemogoče, pa če živi še 100 letCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Osebnih reči ti ne bom našteval.
Ampak v nečem si ga pa res presegel.
V številu slovnično katastrofalnih postov.
Če bo sem ziher zraven! Ker tole, da nam pa taka gnila sodrga vlada, je pa višek vseh viškov, dokler so samo kradli so kradli, zagusne naj se jim, ker si človečnosti ne morejo kupit, se pa z denarjem giftajo pa momilčki, izrodki človeštva, mogoče bi bilo zanimivo kakšen večer še na patologijo it pogledat, kako ga en uglednež mrliču vleče! Upam, da zgodba pride v Evropo pa, da bo po vseh Evropskih cajtengih, kdo ga komu v rit tišči!Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Če se bo organiziral javni protest sem takoj zraven, pa sem si mislil, da mi ne bo treba nikoli tega napisat!
2X
No kaj pol, a ga bomo alterjevci organizirali. Ker trenutno ne vidim nikogar, ki bi bil to pripravljen narediti. Kdo ve, kakšen je postopek za prijavo javnih protestov?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
že dolgo goji idejo o stranki..
Citat:
Uporabnik RaW pravi:
Emhmm....Softi sem zraven tud jst...samo če boš ti prezident -> a se lahko javim za lektoraj, da nas bo folk kej razumu sploh?
RaW
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
alter komunisti torej
Citat:
LOL, pa menda ja ne mislite resno
najbolje, da za vodjo postavite Lesno gobo, v svoje vrste pritegnete se softija
in skupno boste Sloveniji asfaltirali pot v raj
Citat:
Senica je njega zastopal kot odvetnik, ne vem kaj se sedaj obesate na to, da je dosegel vrnitev
odgovorni naj bodo tisti, ki so naredili napake, da je do vrnitve prislo
nesteto je primerov, ko odvetniki na podlagi neke napake v postopku dosezejo, da se oprosti obtozenega
kdo je kriv? odvetnik ali tisti, ki so storili napako v postopku
vsak odvetnik brani svojega klienta in poskusa za njega iztrzit najbolj ugoden rezultat