Še bo zanimivo...(pasja zgodba)

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
dokazano je, da so bili psi zlorabljeni. tko da teoriji o 3. osebi ne verjamem!
sprasujem se.gif

ker porocilo, da naj bi bili znaki zlorabe je se vedno neuradno

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
sam, to se mora zadaj nekaj velikega skrivat, da se objavljanje podrobnosti takole preganja! kva a je pol elitnega vrha vedelo in sodelovalo za to??

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Najbolj kar me skrbi pri vsem skupaj je to, da smo priča skorajda popolni medijski blokadi v naši preljubi "dolini Šentflorjanski".

Skorajda sočasno se je na vseh portalih onemogočilo komentiranje novic povezanih z zloglasnim primerom,
stran kralja rumenega tiska pa tako ali tako kar naenkrat konstantno pada...

Po vsej verjetnosti nisem edini, ki imam občutek, da se v ozadju skriva neko mnogo bolj škandaložno odkritje?
smirk-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Mogoče je to taktika: ne poročat o dogodku nikjer, tako da gre ves folk na Požarja, temu pa se posledično pod obremenitvijo sesuje strežnik.
smile-1.gif

Profit!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Najbolj kar me skrbi pri vsem skupaj je to, da smo priča skorajda popolni medijski blokadi v naši preljubi "dolini Šentflorjanski".

Skorajda sočasno se je na vseh portalih onemogočilo komentiranje novic povezanih z zloglasnim primerom,
stran kralja rumenega tiska pa tako ali tako kar naenkrat konstantno pada...

Po vsej verjetnosti nisem edini, ki imam občutek, da se v ozadju skriva neko mnogo bolj škandaložno odkritje?
smirk-1.gif

jap... hudo sumljivo je vse tole!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
lol požar, je napisal, da je sodomija kaznivo dejanje... od kdaj pa svoje ne smem v rit našponat, če se mi zahoče?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
lol požar, je napisal, da je sodomija kaznivo dejanje... od kdaj pa svoje ne smem v rit našponat, če se mi zahoče?
LOOOOOOOOOL
hysterical-1.gif

torej kaj imas: ovca, koza, .......
sprasujem se.gif

ponovno dokazuješ svojo neumnost

Citat:
Sodomy (pronounced /ˈsɒdəmi/) is a term used today predominantly in law (derived from traditional Christian usage) to describe the act of anal sex, oral sex, or zoophilia.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Epic fail. No ja razen, čeee...