I
Izbrisan uporabnik #9334
Našla sem ga v desetih sekundah.
https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/janseva-bizarna-cestitka-195349
Hvala. Vidi se da obvladaš. Jaz obvladam svoj posel, tebi pa tvoj tudi gre
Našla sem ga v desetih sekundah.
https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/janseva-bizarna-cestitka-195349
Ne verjemi vsega, kar pišejo o meni.Hvala. Vidi se da obvladaš. Jaz obvladam svoj posel, tebi pa tvoj tudi gre.
Predlagam ti, da da se osredotočiš na tisto, kar v resnici pišem. Saj veš, nekateri tukaj moje zapise pripisujejo drugim kot kao nasprotne tistim, ki bi po njihovem naj bili moji. Nekateri si pa kratko malo izmišljujejo, da ne rečem direktno lažejo.Verjamem tisto kar vidim. Vidim pa, odkar si tu, da zelo rada spreminjaš lastna mišljenja, tako kot je aprilsko vreme. In predvsem to je tisto - moteče. Noben problem ni, če postaviš lastno tezo in stojiš za njo. Če pa postaviš lastno tezo in jo po parih kontra ugovorih izbrišeš, si pa neverodostojna. In predvsem to je tvoj problem.
To misliš na prireditve tipa: "Nosil bom rdečo zvezdo", "Dražgoše", Postavitev rdečih zvezd na PST itd...?
Leto?In kaj je narobe s tem plakatom? Hvala Bogu smo se vsaj za kakšno leto rešili južnih in levakov, žal so dandanes ratali močni s pomočjo izdajalskih levakov.
Ne ti meni o Popovu in Radgoni, ker pojma nimaš.Moral bi biti plakat srba popova k je porušil pol Gornje Radgone, dobil odškodnino za to in slovensko penzijo.
Tako bi moralo biti.
Tine iz Pesnice je vojak ki se predaja?andrej keše - Boris Tavčar, točno tako. Moj Fotr je bil v prvi liniji odpora. Ta na sliki je pa Tine Trdan iz Pesnice pri Mariboru, še živ, d3la na kmetiji svojih staršev....
Samo res... Kaj bi bilo narobe s takim plakatom? Pa mimogrede, dol mi visi SDS in JJ, nisem njihovovolilno telo.
Dej.... dovolj sem star (ti pa še starejša) da oba veva kaj je mali sivi takrat izjavil... In to bi nas lahko HUDO stalo suverenosti! Obračaš dejstva kot tebi paše....oz kakor odredi novinarski PR ceh....Janša in SDS so si prisvojili vojno za Slovenijo in osamosvojitev. Tisti iz njegove falange ki se niti rodili niso takrat, ali pa so bili kvečjemu otroci, se pa zdaj
tolčejo po prsih in solijo pamet Slovencem (in ne samo Slovencem), ki so se za osvoboditev dejansko borili.
O kakšnem novinarskem PR cehu ti to?Dej.... dovolj sem star (ti pa še starejša) da oba veva kaj je mali sivi takrat izjavil... In to bi nas lahko HUDO stalo suverenosti! Obračaš dejstva kot tebi paše....oz kakor odredi novinarski PR ceh....
Tine iz Pesnice je vojak ki se predaja?