SDS naj bi ob dnevu samostojnosti pripravila plakat ...

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Verjamem tisto kar vidim. Vidim pa, odkar si tu, da zelo rada spreminjaš lastna mišljenja, tako kot je aprilsko vreme. In predvsem to je tisto - moteče. Noben problem ni, če postaviš lastno tezo in stojiš za njo. Če pa postaviš lastno tezo in jo po parih kontra ugovorih izbrišeš, si pa neverodostojna. In predvsem to je tvoj problem.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Kamele0N

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Verjamem tisto kar vidim. Vidim pa, odkar si tu, da zelo rada spreminjaš lastna mišljenja, tako kot je aprilsko vreme. In predvsem to je tisto - moteče. Noben problem ni, če postaviš lastno tezo in stojiš za njo. Če pa postaviš lastno tezo in jo po parih kontra ugovorih izbrišeš, si pa neverodostojna. In predvsem to je tvoj problem.
Predlagam ti, da da se osredotočiš na tisto, kar v resnici pišem. Saj veš, nekateri tukaj moje zapise pripisujejo drugim kot kao nasprotne tistim, ki bi po njihovem naj bili moji. Nekateri si pa kratko malo izmišljujejo, da ne rečem direktno lažejo.
Sicer pa, vsaj eden izmed omenjenih ima enake probeme tudi z drugimi forumaši (beri, pripisuje jim nekaj, česar niso nikoli napisali).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
Saj vedno orotestiramo ko imate orgije v Stožicah.....pa ste (sploh rdeči primorci) vedno glasni da smo fašisti.... LoL

• Všeč mi je
Reactions: Matey
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ok, za moje mnenje je plakat preveč provokativen. Zadeva je bila urejena v naših 10. dneh, zmagali smo, ... ( predvsem zaradi odločnosti in homogenosti ), zakaj je sedaj treba ta junaški boj potencirati? Morda Janši manjka en jajc? Ima morda prekratkega, da se mora znova in znova izživljati z dosežki iz zgodovine?

To je tako, kot da bi danes, po 50 letih, vsako leto tradicionalno podsmolil bivšemu mladostnemu prijatelju, znancu, ... kako sem mu jih nadeval po orglicah, ker mi je lučko vrgel po tleh :nigladek: .

Bolano, provokativno, popolnoma nepotrebno. Človek je zrel za v umobolnico ! :mad: Gre za to, da je (še vedno) toliko karizmatičen, da zlahka zavede ljudi. Mi smo se takrat odločili, da se bomo razšli z jugom in naša osnovna želja je bila, da bi bilo to najmanj možno boleče. Uspelo nam je, recimo da smo ostali prijatelji s skoraj vsemi sosedami. Mimogrede, Bosna je fasala precej drugače.

KAKO boš prijatelj s sosedami, če jim pa non-stop serviraš pod nos, kako si jim jih takrat nadeval po nosu?

• Všeč mi je
Reactions: riba43

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Moral bi biti plakat srba popova k je porušil pol Gornje Radgone, dobil odškodnino za to in slovensko penzijo.
Tako bi moralo biti.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Moral bi biti plakat srba popova k je porušil pol Gornje Radgone, dobil odškodnino za to in slovensko penzijo.
Tako bi moralo biti.
Ne ti meni o Popovu in Radgoni, ker pojma nimaš.
1. ni porušil pol Radgone
2. ni dobil odškodnine, ampak se je poravnal z R. Slovenijo zaradi predolgega sojenja
3. o kakšnih slovenski penziji sploh blodiš?

Večina vojakov JNA je bila pa itak kmetov na šahovnici. Misliš da so si takrat želeli biti v Sloveniji?

• Všeč mi je

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
andrej keše - Boris Tavčar, točno tako. Moj Fotr je bil v prvi liniji odpora. Ta na sliki je pa Tine Trdan iz Pesnice pri Mariboru, še živ, d3la na kmetiji svojih staršev....

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Samo res... Kaj bi bilo narobe s takim plakatom? Pa mimogrede, dol mi visi SDS in JJ, nisem njihovovolilno telo.

Popolnoma nic, sploh ce so predsednik doticne stranke in vecina njegovih priliznjencev v stranki bivsi ritolizniki te iste JNA, partije in vseh pridruzenih organizacij v presnjem sistemu.

• Všeč mi je

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Janša in SDS so si prisvojili vojno za Slovenijo in osamosvojitev. Tisti iz njegove falange ki se niti rodili niso takrat, ali pa so bili kvečjemu otroci, se pa zdaj
tolčejo po prsih in solijo pamet Slovencem (in ne samo Slovencem), ki so se za osvoboditev dejansko borili.

• Všeč mi je

Kamele0N

23. jul 2008
42.368
5.649
113
Janša in SDS so si prisvojili vojno za Slovenijo in osamosvojitev. Tisti iz njegove falange ki se niti rodili niso takrat, ali pa so bili kvečjemu otroci, se pa zdaj
tolčejo po prsih in solijo pamet Slovencem (in ne samo Slovencem), ki so se za osvoboditev dejansko borili.
Dej.... dovolj sem star (ti pa še starejša) da oba veva kaj je mali sivi takrat izjavil... In to bi nas lahko HUDO stalo suverenosti! Obračaš dejstva kot tebi paše....oz kakor odredi novinarski PR ceh....

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Matey

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a potem sds ima še denar... a niso pred kratkim dobili več kazni? nekaj v zvezi s krediti pa še ene druge stvari se mi zdi

Kamele0N

23. jul 2008
42.368
5.649
113
Ne takrat....takrat si na črno delala pri severnih sosedih.....sedaj mislim... Tu ki delaš na pogodbo...ta PR....ki ga moraš širiti...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tine iz Pesnice je vojak ki se predaja?

Ja. Znašel se je tam, ob znanem času in znanem kraju. Znašel se je tam tudi v napačni uniformi, mimogrede, je to kaj novega?

Ta generacija vojakov je v resnici "fasala", večina vseh ki tule pišete, sploh ne veste, kako izgleda "zakletva". Zaobljuba po slovensko. Fant ki se je znašel na narobni strani, je moral prekršiti sto moralnih načel in praktično vso svojo vzgojo od staršev in šolanja, če je hotel takrat prestopiti na "pravo" stran.

Mislite, da so jim takrat kaj povedali, kaj se pripravlja? Še nam niso, ki smo bili v TO in to aktivni!
Ta fant bi moral za to (svojo) sliko zahtevati konkretne avtorske pravice, toliko da veste! Pa za vsako manipulacijo z njo konkretne odškodnine!

• Všeč mi je

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
textgram_1524843250.png