I
Izbrisan uporabnik #9334
Je to res?
Če je res, je treba SDS z zakonom ukiniti in Janšo poslati v umobolnico!
In kaj je narobe s tem plakatom? Hvala Bogu smo se vsaj za kakšno leto rešili južnih in levakov, žal so dandanes ratali močni s pomočjo izdajalskih levakov.Poglej priponko 27310
Je to res?
Fotko so plačali RTV SLO?![]()
Veliki vodja pač nima ničesar drugega, s čimer bi se lahko pohvalil v svoji večdesetletni karieri politika.
To misliš na prireditve tipa: "Nosil bom rdečo zvezdo", "Dražgoše", Postavitev rdečih zvezd na PST itd...?In pol se vprašamo.. Kdo pogreva preteklost .. Kdo živi v preteklosti da ne more it v prihodnost itn..
Poglej priponko 27310
Je to res?
To misliš na prireditve tipa: "Nosil bom rdečo zvezdo", "Dražgoše", Postavitev rdečih zvezd na PST itd...?
To je naša zgodovina, iskanje krivcev iz prve,druge in še katere vojne pa je bolano
Našla sem ga v desetih sekundah.Še to : zjutraj ob 6h sem našel zadevo na Slo novicah in v bistvu počakal eno uro, preden sem objavil. Takoj ko sem objavil, sem opazil da nisem prilepil linka, ampak samo sliko. Toda - članka ni bilo več, očitno ga je neka Jagababa odstranila, ker si je premislila. Menopavza pa to?![]()
aja, briga te za to da so nekoga ubili? Kako zelo krščanskoBriga nas za mrlaka, broveta in podobne kalibre. Nihče od njih ni šel na našo stran.